Your cart is currently empty.

Return to shop

PRIVACY NOTICE

Update Date: 17/10/2016

This privacy policy explains how Adgager Inc. (“Adgager”, “we”, “our”) collects and uses the personal information you provide to us on https://www.adgager.com/ and its mobile application. This policy also explains your options regarding the use of your personal information, how you can access and update your information.

General privacy

Commitment

Adgager is the comprehensive market research industry and opinion evaluation platform. It is an online data collection company focused on providing high quality data for advertising agencies and consultants. We create and maintain large online consumer panels. You can rest assured that your privacy and the privacy of your information is our number one priority. All of the data collected by Adgager in our research studies; are reported as aggregated data about groups, not individuals. Although individual information flow is provided, the identities and personal information of the users are not shared. Individual information is never reviewed or published without permission as such data is not related to research carried out by our customers. All provided individual information is kept confidential in accordance with the provisions of this Privacy Policy.

Information we collect

Your participation in our panel and our research is voluntary. You can become a member of the panel by filling out our registration form on our website https://www.adgager.com/ or on our mobile application, or by clicking on the links on the websites of our partners that collect some personal and general consumer information about you. When you become a member of ADGAGER INC. You will share your personal information with the Turkey-based company, Adgager Inc. You acknowledge and agree that it will be stored on its own servers located in the United States and Turkey. Adgager; collects personal information when an individual registers to become a member of one of our panels. Your participation in any of our panels or research is voluntary. After registration, we ask panel members to provide us with more personal information so that they can be invited to appropriate surveys. In order to become a panel member, we ask you to complete a registration form to collect some personal and general consumer information. We would like you to provide your e-mail address and mobile phone information so that we can send you e-mail invitations so that you can participate in the upcoming studies. Other information such as your name, address, gender, birthday and employment status are used so that you can be matched with market research projects that are suitable for you. Your birthday is used so we can automatically update your age so we can target age-related marketing groups. We ask you to provide this information to see if you are eligible for certain projects. The e-mails to be sent to you by Adgager will be sent to your first e-mail address you provided after registration or to your mobile phone if you wish. If you become a panel member, your information (name, address, city, state and zip code) will also be used for promotional purposes. This information is required so that we can send your reward to the correct address once the incentive GAGs have been credited to your account and you would like to cash them out. Sometimes third parties may be used to organize sweepstakes or deliver prizes; Your personal information will not be used for any purpose other than sending your award.

After registration, we ask panel members to provide us with more personal information so that they can be invited to appropriate surveys.

In some cases, Adgager may ask you to inform us about your sensitive personal information; If we do not have the right to process such private information as required by law, we will ask for your permission. In general, sensitive information that Adgager may collect may include: your race or ethnicity, your political opinions, your physical or mental health or condition, and your sex life. This information is not shared with third parties unless required by law or as part of the transfer of Adgager’s business.

If you participate in a study or provide us with personal information without being a member of our panel, the personal information we retain is limited to your email address, gender, age, ethnicity and zip code, machine ID, and IP address. We do this in order to be able to contact you if you win an award or qualify for incentive points, to direct you to the appropriate researches and to improve the user experience. If you have not been selected to be a member of the Adgager panel, we will not contact you for any reason other than to inform you that you will earn rewards or earn incentive points. If you are eligible for a reward or incentive point, we will collect and retain such personal information as we are required by law or regulation to retain or report it.

Our website does not offer public diaries or community forums and operates on a closed system.

Use of this information

The information you provide will be used to create the panelist database that we manage worldwide, based on market research studies. If you are a member of the Adgager panel, your information will be stored in our proprietary database so we can review it to identify which individuals are eligible for certain research studies. Our Adgager Inc. and its Members, our database can be used by Adgager and Partner companies to conduct research and studies worldwide. If we think your profile makes you a possible candidate for a particular job, we will send you an invitation via Email or mobile phone if you prefer, to notify you of this opportunity.

Sharing

Adgager does not sell or transfer personal information collected for us about participating in research or panel members. Personally identifiable information may be transferred with your prior consent in all cases, with the exception of a few exceptions below.

Although we make every effort to protect your privacy, (i) in subpoenas, bankruptcy proceedings, court orders or similar legal processes, (ii) to protect our rights, to prevent investigations, fraud and similar illegal activities, to threaten the safety of you and others, Adgager site We may share your personal information if we deem necessary, in violation of the rules, (iii) required by the government, or (iv) otherwise required by law. Adgager may share your information that you allow to share or that you disclose indirectly under reasonable conditions with third parties.

Sometimes Adgager may use third party software for Email list management and Email sending, or it may use third party list management suppliers to match our Panel members with members of other lists or panels or to verify the accuracy of the personal information you provide. We may use third parties to provide us with the data they collect about you and add such information to your demographic profile. In this case, a minimum level of information is given to third parties so that they can take necessary actions on our behalf. We may also share your information with our service providers so that we can forward you the rewards or other incentive points you earn based on your participation in our panels.

While transferring your personal information from an Adgager unit within the borders of the European Union to countries that do not provide the same level of security as the United States, Adgager uses transfer agreements prepared on the basis of standard agreement clauses prepared by the European Commission.

Cookies on our site

Site visitors in order for Adgager to recognize the participant as soon as they connect to the Adgager website, to facilitate the management of Adgager for statistical reasons (pages viewed, date and time of viewing, etc.), to track the different kinds of advertisements you are exposed to, and to provide the participant with research that is completely tailored to him. One or more “cookies” will be left on the hard drives of computers used by , panelists and gagers. This will not affect your computer’s performance, but will provide you with opportunities to take surveys more suited to your interests.

As stated in this part of our privacy policy, the information collected by the cookies is only collected automatically from the users of the site. If we collect personal information about the visitors of the site, this information will only be accessible by Adgager.

Adgager may supplement information gathered from research with additional data from third-party sources, such as data augmentation services. We use additional helpful information to improve our products, services and content.

Through the use of the site, all site users allow cookies to be placed on their computers and their use by Adgager, Adgager’s customers, service providers and business partners. Cookies will expire after one year.

Site users can disable “cookies” or delete cookies received by Adgager or its customers. To do this, you need to adjust your browser settings; Click on the help section of your internet browser and follow the instructions.

Analytics cookies

Adgager uses analytical cookies to collect the number of visitors to the site and analyze which parts of the website are the most popular. We collect feedback and improve our website in order to provide better service to our users and members. To learn more about the Google Analytics security and privacy policy, please visit the Google Analytics page.

Other Monitoring Technologies

Technologies such as cookies, web beacons / web bugs, scripts and tags are used by Adgager and Adgager’s customers, partners, affiliates, gold and analytics provider service. These technologies are used for trend analysis, site management, tracking the movements of users on the website and the internet, and collecting demographic information on the basis of users as a whole. Our customers can combine your survey responses with your demographic information and web surfing habits into an “aggregated” report. At the same time, they can create scientific reports based on this modeled information. ‘Modelized information’ is used to determine what users who match the same group are watching or buying, using your demographic and behavioral characteristics (your gender, age, websites you visit). We may receive personal or community reports created using these technologies.

We use Local Shared Objects such as HTML5 to store content information and preferences. Third parties we partner with to provide certain features on our website or to display advertisements based on your web browser activity also use HTML5 to collect and store information. Various browsers may offer their own management tools for HTML5 removal.

Log Files

As with most websites, we automatically collect information and store it in log files. Internet protocol (IP) address, browser type, internet service provider (ISP), redirect/exit pages, operating system, date/time stamp and/or click data can be counted among this information.

We may combine this automatically collected log information with other information we collect about you. We do this to improve the services we offer you, to improve analytics, marketing and site functionality.

Advertisement

We partner with a third party to display advertisements on our own website or on other sites. Our third-party partner may use technologies such as cookies to collect information about your activities on this site and other sites to serve ads to you based on your browser activities and interests. When you do not want this information to be used for the purpose of serving you advertisements based on your interests, you can opt out by sending an e-mail to hello@adgager.com. You will continue to receive generic ads.

Digital Fingerprint

Generally speaking, digital fingerprinting technologies assign a unique identifier, or “Machine ID,” to a user’s computer to identify and track a computer. Adgager will not use digital fingerprint technology (“Technology”) to collect personal information or monitor your online activities on your computer, and will not interfere with the use or control of the computer, change or modify the settings and functions of the computer. Adgager will use technology so that its clients can be assured of the integrity of their research results. The technology retrieves public data such as the computer’s technical settings, computer specifications, computer’s IP address from the computer’s web browser or other data points, analyzes them, and assigns a unique identification number to the computer. The unique identifier is an identification number consisting of letters and numbers. After the creation of the unique identifier, Adgager will not store the identity information of the Technology information to create the unique identifier. As a continuation of Adgager’s efforts to ensure and protect the integrity of its clients’ research results, Adgager may (a) link your unique identifier to you or your personal information; (b) share your unique identifier with Adgager’s customers and other panel suppliers; and (c) obtain a unique identifier linked to you from a third party, including third party panel suppliers or Adgager customers. The unique identifiers received or provided by Adgager and the users assigned to the said identifier will be protected under this privacy policy.

Adgager; will take commercially appropriate measures to ensure that its technology is safe, secure and does not involve privacy or data security risks.

Adgager will use and distribute technology in a professional and ethical manner and in accordance with (a) Adgager’s privacy policy, (b) notices and/or declarations made by Adgager, and (c) applicable Laws and Regulations.

If Adgager detects or learns of any unethical behavior regarding the use of technology, or if the technology is used inconsistently with the notices and/or declarations made by Adgager, or if applicable Laws or Regulations are violated, Adgager will prevent such unethical behavior. will take immediate action to terminate it and ensure the correct use of its technology.

Access to Your Information; Member Service Area/Update, Information Correction, Information Deletion

You have the right to access and correct your data. To access this data, you must write to the address below or contact us at hello@adgager.com.

There is a gager profile on our site; Here you can update or correct your gager information or request to delete your membership. If you are a panel member and you delete your membership, your profile information will be permanently deleted, but may be stored in our backup databases, just in case; In this case, your information will not be used for any commercial purposes. Please note that in most cases it may take two or three business days for your information to be completely deleted from our records, but please allow up to fifteen days.

Exemption Policy

As an Adgager panel member, you agree to receive Emails with invitations requesting you to participate in research that we consider appropriate to your experience or background. You also agree to the automatic creation of your personal rewards account. Sometimes we will send you e-mail and sms newsletters to inform you about new opportunities or competitions on our site. You can update your registration information at any time. Please review the Approval/Correction/Update Policy below.

Approval/Correction/Update policy

Adgager wants users with a gager profile to have a single profile, is responsible for providing singular use and takes the necessary measures for this. For this reason, you go through a 3-legged approval process. If you need to correct any of your profile information other than the approval process (Email-Phone Number-ID or Passport Number) and information that needs to be calculated automatically (Age, Age of Children, etc.), or if you want to update your information, go to the “Profile” section and automatically take the desired action. you can do. If you follow the relevant instructions, your information will be automatically updated in our database.

Delete/Disable policy

If you want to terminate your Adgager membership or if you request that we no longer use your personal information, you can automatically terminate your membership by going to the “Profile” area, clicking “Unsubscribe options” on the left side, and then selecting the “cancel your account” option. If you follow the relevant instructions, your registration will be marked with the phrase “do not contact” and you will not receive any more e-mails or sms from Adgager. In addition, you waive any GAG points that have not been claimed until the moment you want to take advantage of the exception. In most cases it will take us 2 or 3 days to process this change, but please allow two weeks for it to be fully processed. You can receive e-mails from us within the same period. Alternatively, you can request deletion of your account by sending a direct Email to hello@adgager.com. E-mail links are provided on our site so that you can contact us with your questions and complaints. All e-mails we receive are read and answered one by one; please allow two or three business days for us to get back to you.

We will retain your information for as long as your account is active or necessary to provide services to you. We will retain and use your information as necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes, and enforce our agreements.

Winning policy and privacy guarantee

Gagers and others who participate in our surveys earn as many GAGs as stated in the research details for their participation in surveys, polls and other promotions. When the GAG ​​points they earn are above the specified level, they can request their bank accounts or use them for the right to participate in the draws within the system. The winners of the sweepstakes are informed about their winnings via e-mail or sms. For detailed information, please visit the Terms and Conditions page. Adgager may publish the Name-Surname information of the sweepstakes winners in the following locations: Adgager.com sites, Adgager-owned blogs and Adgager newsletters.

Notification about changes

If we decide to change our privacy policy, we will post such changes in the privacy notice on the homepage or other places we deem appropriate so that you can learn what information we collect, how we may use it, and under what conditions.

We reserve the right to change this privacy statement at any time, so please check back often. If we make structural changes to this policy, we will notify you before the change takes effect via Email or by posting it on your homepage.

Security

Adgager takes strict measures to ensure that every single one of your information is kept secure. Only very few personnel have access to personal information. Our website security is checked at regular intervals and can be accessed following a strict password policy. Adgager will never ask you for confidential information such as your credit card number as part of its investigations. In the event that the GAGs won for research are withdrawn to a bank account or if the lottery is won, we are required to request your social security number or a similar government-related identification number in order to notify the state in accordance with laws and regulations and in accordance with our single user policy. We use SSL encoding when receiving or transferring sensitive information. Your profile information is confidential and will only be used by Adgager to send you an e-mail or sms about our work, newsletters, notifications about winners and incentive points, unless otherwise stated in this privacy policy.

Changing the company

We may sell or buy different assets as our company continues to grow. During such transactions, Adgager’s right to contact its gagers and the information you voluntarily provide in your user profile may be one of such transferable business assets. The sale and transfer of Adgager or business assets included in our panel may be made to a legal entity that has agreed to comply with the structural elements of our privacy policy. We will notify you of any such changes by means of an e-mail or a readily visible notice on our Website.

Links

Sometimes we allow our visitors to voluntarily link to other sites. Adgager does not examine the content and validity of the privacy policies of such sites or cannot be held responsible for them.

Social Media Elements

Our website includes Elements such as Facebook Like button (Social Media Features) and Share this button (or interactive small programs running on our site). These Features may collect your IP address, which page you visit on our site, and may set cookies to enable the feature to work properly. Social Media Features and Elements are hosted by a third party or directly on our site. Your interactions with these Features are governed by the privacy policy of the company providing the feature.

Single Sign On

You can log in to our site using login services such as Facebook Connect or an open identity provider. These services verify your identity and provide the option to share certain personally identifiable information, such as your name and email address, to pre-fill our registration form. Services like Facebook Connect give you the option to post your activities on this website on your profile page to share with others in your network.

Invite

When you choose to use our referral service to recommend our site to a friend, you must provide your friend’s name and email address. We’ll automatically send your friend a one-time email to visit the site. Adgager stores this information to send this one-time email to your friend and monitor the success of our referral program.

Your friend can contact us at hello@Adgager.com to request removal of this information from our database.

Adding/Exporting contact lists

By transferring contacts from your Outlook or other e-mail account addresses, you can invite them to become members of our site. We take the username and password of the email account whose contacts you want to transfer and use it for this purpose only.

Mobile Apps

When you download and use our mobile application, we automatically collect system and performance information about the type of device you are using, your operating system version and your hardware usage statistics such as CPU, RAM, storage and application version.

Mobile Analytics

We use mobile analytics software to better understand the functionality of our mobile application on your phone. This software; It can record information such as how often you use the application, events that occur within the application, aggregate usage, performance data and where the application was downloaded. We do not link the information we store in the analytics software to personally identifiable information you submit within the mobile app.

Location information

We collect information based on your location to identify the user’s country and direct them to the correct country’s site. We share this information only with our map provider so that we can serve you correctly. You can always opt out of location-based services by emailing us at hello@Adgager.com or by adjusting the setting on the device.

SMS

We provide this service in such a way that you can receive messages on your mobile device via the short message service (‘SMS Service’) directly or through third parties. Your service provider’s standard data and messaging rates may be subject to all SMS communications. All charges are billed and paid by your mobile service provider. You represent that you are the owner and authorized user of the wireless device from which the messages will be received and that you are authorized to approve the applicable charges. Data collected from you in connection with this SMS Service may include your name, address, mobile phone number, name of your service provider, date, time and content of your messages. The use of this information will be in accordance with these principles. If charges are added to your mobile bill, we may provide your carrier with applicable information associated with it. Your mobile carrier and other service providers may also collect data about the use of your mobile device, and these practices are governed by their own policies. You acknowledge and agree that the SMS Service is provided via wireless systems that use radio (and other means) to transmit communications over complex networks.

We are not responsible for delays in receiving SMS messages, as delivery is subject to the effective transmission of your network operator.

SMS messaging services are provided on an AS IS basis.

We do not guarantee that your use of the SMS Service will be private or secure, and we are not responsible to you for any lack of privacy or security you may experience. It is entirely your responsibility to take precautions and provide the most appropriate security measures for your situation and the intended use of the SMS Service. You can always opt out of the SMS Service by changing your mobile phone detail settings directly from the Profile setting. This process only affects future delivery of certain SMS message offer, so you must send the message for each offer.

Legal disclaimer

We may share your personal information in terms of actions believed to be necessary in accordance with the law or in compliance with the provisions of the law, or in line with the legal actions taken on our website.

 

Children’s privacy

Adgager will not receive information from any child under the age of 13 without the consent of their parents or legal guardians.

Privacy contact

Privacy Officer

Adgager Inc.

E-Mail: hello@adgager.com

TERMS OF USE AND MEMBERSHIP OF THE SITE 

Updated: 18.06.2016

Welcome to Adgager.com. By using this Site, registering for Adgager, participating in the Adgager GAG program, or participating in any research provided or hosted by Adgager, you agree to these Terms of Use and Membership. If you do not accept them, do not use this Site.
Adgager reserves the right to change, add to or remove these Terms, including our Privacy Policy, at any time at its sole discretion. It is your responsibility to periodically check these Terms for possible changes. Your continued use of this Site following the posting of such changes will constitute your acceptance of the changes. Provided that you comply with these Terms, Adgager grants you a personal, non-exclusive, non-transferable and limited permission to enter and use this Site.

Eligibility
Membership in any Adgager panel is free and open only to individuals (not companies or other business entities) who are at least fourteen (14) years old or at least another age as required in your geographic location. Membership in certain panels may be subject to other restrictions based on your age or geographic location. If you are under the age of eighteen (18) and win any prize or cash prize from GAG or another Adgager rewards program, such prizes will be awarded to your legal guardian. You can only have one account.

Registration and Passwords
Although you can access this Site without registering for membership in any Adgager panel, you must complete the online registration form provided to you so that an account can be created in your name and registered to your account as GAG. To open a member account, you must provide Adgager with complete and valid contact information, including your full legal name, home address, valid email address and any other requested information. Your account must have a valid and unused email address and password. To understand that you are a unique user, we ask you to verify your email and mobile phone number. You agree to provide only accurate, current and complete registration information and to keep it up-to-date to maintain the accuracy of this information. If you do not provide or keep your personal information accurate and complete, you may cancel or suspend your Adgager membership and lose your GAGs.

If Adgager detects that you do not provide qualified information for opinion holders or that you are inconsistent in participating in research, it will deactivate your membership and inform you about it. If you do not give feedback 5 times in a row or give unqualified information in the research you are targeted, Gager may withdraw its right to be and inform you about it.
You may use only one (1) password to open and access your account, and you may not, for any reason, use another’s password or allow anyone else to use your password. You are responsible for the security of your username and password and for all activities that occur under your membership account, whether authorized or unauthorized. Adgager shall not be liable for any loss resulting from the use of your password by a third party, unless the unauthorized use is directly related to gross negligence or fault from Adgager. You agree to notify Adgager immediately of any unauthorized use or breach of your member account. In case you forget your password, you can request Adgager to send you your password via e-mail in order to use your account again. This procedure assumes that the request is made from your username and that the email address provided by you when registering (or the new email address in case of an update) is used. By subscribing to Adgager’s panels, you become a candidate for gager, then gager based on the results of inquiries sent to you You gain the right to be. You agree to receive email invitations to participate in Adgager’s research and third party partners. Adgager does not guarantee that you will receive a certain minimum volume of invites or that you will receive any invites. Your participation in any research and your disclosure of any information that may lead to your recognition is entirely voluntary.

Membership
It is your responsibility to provide any computer hardware and communications services necessary to connect and access this Site. You acknowledge that neither your membership in the Adgager panel nor your completion of any research for Adgager and its customers creates any agency, partnership or employment relationship, and that your completion of research surveys is strictly as an independent contractor. You also agree that any GAG or other rewards you receive for completing research surveys is the only fee payable to you for completing research surveys.

Member Code of Conduct:
Adgager is an online community that allows you to influence the idea and want you to have a share in marketing ideas. When using and posting content on the Adgager Site or our community, we ask you to abide by the following rules:

  • Be courteous and respect the opinions of others and behave in a way that promotes a safe and comfortable environment for all members.
  • Avoid content that: o Material that promotes illegal activities or political, religious, or ideological views Personal attacks or is defamatory, vulgar, illegal, harmful, defamatory, threatening, abusive, harassing, defamatory, libelous, untrue, misleading or anything intrusive (including “jokes”)o Advertising and solicitations – Do not use community areas to buy or solicit products, services, or currencies, or to promote or sell products or services to others. For example, any advertising, redirect, promotional material, spam, “spam,” mail chain, pyramid scheme, or any other form of solicitation that infringes any patent, copyright, trademark, trade secret, or other intellectual property right of another any contento Any statement that expressly or implicitly endorses the actions you take by Adgager or our customers
  • Do not fill out any inquiries other than in good faith, such as giving false answers or completing a research questionnaire too quickly or answering every question the same. If Adgager, in its reasonable opinion, determines that your research answers are dishonest or not well thought out, it reserves the right to cease providing you with GAG and to deactivate your membership.
  • Do not use any part of the Site for anything other than your own personal, non-commercial use.
  • The Site. Do not use any part of . or otherwise attempt to generate revenue by accessing Adgager GAGs.
  • Do not impersonate or impersonate any individual or entity, including but not limited to an Adgager employee, representative or customer, with which you have a relationship with us or support you for any purpose. this Site in order to give the image of Do not misrepresent your affiliation with any person or entity, including by “framing” any part of the website.
  • Do not publish or reference any research or Site content in any medium without our prior written consent.
  • About other members do not collect or store any personal information.
  • Do not attempt to access any service or Site area for which you are not authorized.
  • Do not use any robots, spiders, scrapers, other automated tools or interfaces not provided by us to access the Site or extract data. Do not send a virus, “spyware”, “adware” or any other code to this Site (or anything else or anyone) that could adversely affect this Site or any recipient, or do anything material to the infrastructure of this Site. Do not take any action, such as a denial of service attack, that will cause a load or disrupt the normal functioning of this Site.
  • From the Adgager help desk Do not repost statements you receive on the Site.
  • Do not communicate with the Adgager helpdesk in an inappropriate, vulgar, harmful, insulting, threatening, abusive, abusive, defamatory, libelous, untrue, or misleading manner. Failure to comply with this Code of Conduct may result in the termination of your membership account and the loss of GAGs.

Research
Adgager’s clients may disclose confidential and/or proprietary information and materials to you as part of research, and such information and materials will remain the sole and exclusive property of the owner. This confidential information may include, but is not limited to, new product ideas or concepts, packaging concepts, advertising and film or television concepts or trailers and associated text, visual images and sounds. As a member, you agree to keep the content and materials disclosed to you as part of any research you participate in confidential and not to disclose them to any third party or to use confidential information for any purpose other than to complete the research. If you breach this obligation, in addition to forfeiting your GAGs and closing your account, you may be required by law to pay monetary damages to Adgager and/or our customers for damages as a result of your breach.

Privacy Policy
Please review our privacy policy to better understand how Adgager collects, uses and shares your personal information.

Member Contents and License
By accepting these terms, Adgager can edit, copy, transfer, publish, display, modify, distribute such content, create derivative works from them, develop such content and use it for any purpose. You grant a non-exclusive, perpetual, unrestricted, worldwide, royalty-free right, including rights to transfer such content to third parties. You, and not Adgager, are solely responsible for all content you upload or post to this Site, including on our message boards and research you participate in, including the obligation to obtain necessary approvals and permissions to post such content.

GAG
What is GAG?
Adgager values the opinions of our members and to show our appreciation, Adgager offers incentives in the form of GAG, which is registered to your account under the name of “Earnings”. GAG can be redeemed in the form of cash, prize or sweepstakes participation as specified and is subject to the following terms.

GAG Winning
GAG agrees only with your participation in activities permitted by Adgager, including, but not limited to, registration as a panelist, completion of demographic profiles, and completion of quantitative or qualitative marketing research activities conducted by Adgager and only eligible for the specific incentive offer disclosed for each activity. will be transferred to your account. Specifically, you can earn GAGs by:• Survey Completion: Earn GAGs for each survey you qualify and complete. The GAGs awarded differ depending on the type of research.• Completion of a Personal Interest Questionnaire (Profile): Panelists can earn additional GAGs by completing their member profiles. In addition to your existing GAGs, you will be able to purchase the right to participate in our grand prize draws.

The timing of GAG credits or prize draw entries depends on research. For some studies, credits are applied very quickly or within a few days, while for other studies, credits are applied after the research is closed.
Adgager will keep a record of the GAGs transferred to and withdrawn from your account, allowing you to check the status of your account online by logging in and checking the “Earnings” page. Although Adgager makes every effort to ensure that GAGs are correctly credited to accounts, it is your responsibility to confirm that your GAGs have been transferred correctly. If you believe that the amount of GAG credited to your account is not correct, you must email Adgager within 60 days of your alleged error and fully explain your objection, including the relevant information providing evidence of the discrepancy. Upon receipt of your notice, we will investigate your claim and notify you within thirty (30) days of our decision to adjust or retain the amount of GAG credited to your account as we deem appropriate. If we need additional time to settle your claim, we will notify you and will endeavor to reach a decision as soon as reasonably possible. Our decision regarding any such claim will be final.

GAG
Redemption You can spend your GAGs and purchase sweepstakes rights by going to “Grand Prizes” in the Winnings drop-down menu where you can see a complete list of prizes available for your country. GAGs are awarded for survey completion, personal profile surveys and other participation on this Site. When GAGs reach 50 Units in your Country’s currency, when you make a payment from the Withdraw menu, it will automatically be sent to the cash value and to your bank account. Shipping is completed in 5-7 business days. For these payments, we may ask for information such as Social security number, state number or passport number. If you request a product, gift certificate payment, Adgager will mail you the product or the check or make the check code available to you electronically within 4 weeks of your request. Please make sure your address with us is correct to avoid any delays in delivery. All prizes are void where prohibited by applicable law or regulation and may be modified as necessary to comply with such laws or regulations.

Checks
Adgager may, in some cases, give gifts of corporate gift certificates. If you want to convert your GAGs into gift certificates, Adgager will send your gift certificates to your address registered in the system. Adgager will only send one gift certificate. If you do not receive the voucher, it will be sent to you again, but this time your voucher will be electronic. In case the gift card is not received, the member has to request the transaction to be performed again within 3 months after the gift card is issued. Adgager will not take any action after this total period of 3 months. Please make sure your zip code is correct, otherwise you will be charged for shipping costs for your returned gift certificate.
GAG Expiry
Once transferred to your account, GAGs will be valid for one year and four months (16 months) from the date they were earned. If GAGs are not used after this period, the GAGs will automatically expire and the GAGs will be deleted from your account. This reduction will always occur towards the end of the month, usually on the 28th day.

In addition, if you cancel your account with Adgager or your account becomes “inactive”, all of your GAGs will immediately expire and be lost. Being an active member means participating in Adgager and participating in a research on this Site within 1 month of your first registration or within the last 1 month. At the same time, unqualified and homogeneous answers or points for opinion holders may cause your Gager membership to be suspended. Adgager will not give you any notice of cancellation or loss of your GAGs. Adgager reserves the right to suspend these cancellation and forfeiture rules at its sole discretion.

Correction of Abuse, Cheating and Account Errors
Adgager reserves the right to monitor all activities of members within the scope of Adgager GAGs. If required by law, if you violate our Code of Conduct above, or if your account shows signs of fraud, abuse or suspicious activity, your member account may be closed and you may lose all your accumulated GAGs. In the event you engage in any fraudulent activity, Adgager reserves the right to take appropriate legal action and may have a basis to withhold any prize awarded as a result of such activity. In addition, you may be liable for monetary losses incurred by Adgager, including litigation costs and compensation, and you will not be allowed to participate in Adgager GAGs in the future. If your account does not accurately reflect your GAG balance, Adgager reserves the right to correct any such errors. If you have been given GAG by mistake or you believe that your member account has been the subject of suspicious activities, please contact Adgager immediately. If it is determined that you are a victim of cheating, the GAGs you earn will be transferred to a new member account.
Transferability The
cash value of GAGs is valid for a single user only. There is no cash value in any other terms and GAGs may not be transferred, transferred and/or pledged to any third party. You have no property rights or other legal interests in the prize GAGs awarded under the Program.

Duration of the Program and Changes to the Rules
May affect your ability to use the GAGs you have accumulated. If Adgager terminates the Program or cancels your membership, except as a result of your violation of these Terms, you will have only 30 days from such termination date to use all of your accumulated GAGs. If there is a change in Adgager GAGs, we will endeavor to notify you; however, Adgager will not have any responsibility if you are not aware of the change. The rewards offered and the required GAG levels for certain rewards are subject to change without notice. Cash equivalents (currency) of GAGs may change periodically or continuously. All prizes are limited to stock.

Adgager Intellectual Property
This Site is protected by intellectual property laws and you agree to abide by them. All rights not expressly granted to you are reserved by Adgager and/or its licensors.“ADGAGER”, the “ADGAGER.com” logo and trademarks are trademarks or registered trademarks of Adgager or its affiliates. All other trademarks, service marks, logos and trade names used on this Site are the property of Adgager or their respective owners. All rights reserved. “Content” as used herein means (without limitation) all text, designs, graphics, images, sound files, animations, videos, interfaces, software, codes and their selections appearing or appearing on this Site from time to time. and its regulations. All Content on this Site is subject to intellectual property rights, contract or other protections. Intellectual property rights belong to us or our licensors. No Content may be copied, distributed, republished, posted or transmitted in any form, except in accordance with the express provisions of these Terms or with our prior non-electronic consent. Modification or use of materials for any other purpose may violate intellectual property rights. No savings or intellectual property rights are transferred to users; All savings and rights remain with us. This Site © ADGAGER. All rights reserved.

Disclaimer
By using the Adgager GAGs program, you can confirm that Adgager is not a bank or any other type or form of financial institution, and that the “GAGs” transferred to your account are not real cash values, do not earn interest, and only in the amount of GAGs transferred to you if you use them in accordance with these terms of use. You understand and agree that they are savings account records. You also agree that you may only use the amounts in your account in accordance with these procedures and as described in these terms of use, which we may amend from time to time. Adgager is not responsible for the actions of any third party, such as issuing gift cards, checks or other rewards that may be received in exchange for GAGs. You expressly agree to use this Site and the Adgager GAGs program at your own risk. This Site, all information on this Site, the services it offers and the benefits thereof, and the Adgager GAGs program are provided “AS IS” and “AS AVAILABLE” by Adgager or its parent companies or affiliates, successors or assigns, suppliers or agents. you accept. Adgager is not responsible for typos, regardless of their source. In addition, Adgager does not represent or warrant that the information accessible through this Site is accurate, complete or up-to-date. You hereby release Adgager and its affiliates and third-party providers from all liability for use of all prizes, including prizes lost, stolen, or destroyed upon receipt. as to the accuracy or completeness or confidentiality or security of the results and information; and (b) any express, implied or Adgager also disclaims all duties (if any) to you, including, without limitation, reasonable care, skillful effort, freedom from computer viruses and negligence. Adgager also makes no commitment to your use or violations of any aspect of the entire site.

Limitation of Liability
To the fullest extent permitted by law, neither Adgager nor our affiliates or representatives are liable for any special, secondary, punitive, consequential or similar general damages or for lost profits, loss or damage to confidentiality, data security, security of any duty, (including, without limitation, any duty of good faith, skill, or negligence) or any other similar damages arising out of or relating to any breach or other aspect of this agreement or this site. You agree that Adgager shall not be liable to you and/or any other person in the event of fault, wrongdoing (including negligence) or strict property liability or misrepresentation, even if Adgager has been advised of the possibility of such damages. company or its subsidiaries, successors or assigns, suppliers or agents. The liability of the recipients may not exceed the actual retail value of any such qualifying award or, generally, the fair retail market value of the rewards into which your unused, unexpired, and uncancelled GAGs may be converted in the event of a dispute regarding your use of the program.

Indemnity
Adgager, its parent and affiliates, their officers, directors, owners, employees and representatives, including Claims made by third parties, arising from or related to your use of this Site and the content you post on this Site. You agree to indemnify and hold harmless against all claims, losses, damages, litigation, penalties, liens, and costs (including reasonable attorneys’ fees and expert witness costs, including costs associated with in-house counsel) (collectively, “Claims”). You agree that Adgager has unlimited rights to defend and finalize any Claim without your prior consent. You do not agree to provide Adgager with all reasonable assistance in the defense of any Claim.

Canceling Your Account
You can cancel your account at any time by contacting Adgager at hello@adgager.com or by going to “Unsubscribe Options” from your Adgager profile section. If you leave the Adgager panel, your account will be canceled. Your account will be closed immediately after deletion or leaving the Adgager panel. As stated above, you understand and agree that once you close your account, your access to the Adgager GAGs program will cease and all GAGs deposited into your account will be forfeited, no matter when or how it was accumulated. Adgager may close your account at any time for any reason.

Tax Liability
Local laws may require you to pay taxes on prizes you receive. You agree that we may provide information or withhold tax to tax authorities at the request of the tax authorities or as we deem appropriate at our sole discretion. You represent and agree that you will provide Adgager with any additional personal information that Adgager needs to comply with its notification and withholding obligations. Failure to provide such information within 30 days of Adgager sending a request to the e-mail address registered at the relevant time may result in the loss of any GAGs or rewards you may have earned.

Links
Adgager may provide links to third party websites for your convenience, and Adgager’s provision of any link does not imply endorsement by Adgager of such site (or vice versa). You agree that Adgager is not responsible for reviewing or evaluating the content or accuracy, and Adgager assumes no liability or responsibility for any third party materials or websites or for any other materials, products or services of third parties. You agree that you will not use any third party materials in a way that would violate the rights of the other party and Adgager is in no way responsible for your use of such.

Notifications
Notifications to You: We can make all notifications to you by posting them on this site. We can send notifications about research in the form of email, sms, or application notification in direct proportion to your requests. You also agree that we may provide notice by e-mail at our discretion, including notices of subpoenas or other legal action (if any). We may give notice to any e-mail address or other address you provide during registration. You agree to keep your address up-to-date and to check for notices posted on the Site. Notices to Us: We receive a lot of e-mails and not all employees are trained to handle all communications, so you agree to send your notices to us by post to our legal address. If a law requires us to accept e-mail notifications without prejudice to the above, call us at +90(0)5336503017 to find out our established address for receiving such notifications. 


Integrity of the Contract; Miscellaneous.
These Terms; the items included in them (e.g., the Privacy Policy), as well as any additional terms or conditions on the Site for certain activities, and the disclosures we provide on the Site and the permissions you provide (collectively the “Entire Agreement”), the terms and conditions of the agreement between us. constitutes the entirety of the Agreement, and neither party shall rely on any representations of the other party that are not expressly set forth in the Entire Agreement. If any provision of the Entire Agreement is found to be invalid by a court of competent jurisdiction, the remaining provisions will remain in full force and effect, provided that the sharing of risks described herein applies to the fullest extent possible. Our failure to act on a breach does not waive our right to take action on subsequent or similar breaches, and time is critical to the Entire Agreement.

Notice to Copyright Agent
Adgager respects the intellectual property rights of others and asks you to do the same. Persons who believe that their work has been reproduced on this Site in a way that constitutes a copyright infringement may notify the Site’s designated Copyright Agent, which includes:

  • Electronic or physical signature of a person authorized to act on behalf of the copyright owner;
  • Claimed infringement a description of the copyrighted work claimed; a description of the material claimed to be infringing and information reasonably sufficient for us to locate that material; an address, telephone number, and, if available, an e-mail address at which the complaining party can be contacted; a statement that the copyright owner has a good faith belief that use in the manner claimed is not permitted by its agent or the law; a statement that the information in the notification is accurate and that, under penalty of perjury, the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed .Copyright infringement id Communications and notices (not other notices) should be brought to the attention of the General Counsel in the following ways:
  • by mail: to our legal mailing address
  • by email: hello@adgager.com

Grand Prize Draw Rules
Participation and Restrictions: Ireland, Spain, Finland, Belgium, France, Netherlands, Austria, Germany, Greece, Portugal, United Kingdom, Russia, Poland, Australia, Argentina, Mexico, Peru, Chile, Japan, Sweden Open to legal residents of the Czech Republic, Denmark, China, Norway, Brazil, Singapore, Switzerland, Hong Kong, India, South Korea, New Zealand, South America, Turkey, Italy, Philippines, Malaysia and Thailand. Unless otherwise stated in the invitation, individuals who are over the age of 14 and over the age of 14 can participate in the draw. To be able to participate in the lottery, you can complete the registration process, approve your gager application, come to the appointed point or the end of the research, reach the determined point in order to be qualified in the research, or participate in the determined research profile (personal interest survey) or GAG under the Adgager points program. If your participation is accepted, you will be informed on the site. However, your contact information must be complete. Otherwise, you will not have the right to participate in the big prize draws. Only one of the users living in the same house will be accepted. If the winner is under eighteen (18) years of age, the prize will be given to a parent or legally responsible person. Completion and eligibility for participation can only be determined by Adgager. Adgager employees, family members of Adgager employees and Adgager’s suppliers, customers, distributors and/or sales agents, subsidiaries or affiliates, promotion and advertising agencies are not allowed to participate. There is no obligation to purchase anything outside of Adgager to participate in the draw. These contests and prizes are open to all mobile app users and are not endorsed or sponsored by Apple or Google.

Winners and Prizes:
The winner will be chosen randomly from the eligible participants. The lottery and prize information are clearly declared in the necessary sections of the website. In order to obtain a list of winners, the site should be constantly followed in the light of the information written in the big prizes section. We may send you an email for these notifications.

Probability of Winning:

Eligible entries in the draw will determine the odds of winning.

Notifications and Conditions:
All prize winners will be notified of their prize winners via email within 2 to 4 weeks after the draw and must receive their prize or check within 4 to 6 weeks of notification. Any winner may be asked to complete a Declaration of Eligibility and/or the Liability and Publicity Disclaimer and send it to Adgager (if Adgager deems it necessary). This will be clarified in the notification email. Adgager must receive these documents within three weeks of initial notification (by e-mail), otherwise the prize winner will forfeit their winnings and the prize and their checks will pass to randomly selected alternate winners. In case Adgager needs additional contact information or documents, the lucky e-mail will be notified by post and in some cases by telephone (if necessary). The lucky winner will be notified within 3 days at the latest after being selected. Unless stated otherwise, the lucky winner must confirm and/or correct their contact details by contacting an Adgager representative via notice (email and in some cases telephone (if necessary)). If Adgager requests additional contact information and/or documents, the lucky winner will receive their prize within 4 to 6 weeks after Adgager receives this information. If all of the contact information and/or documents requested by Adgager are not received within 2 business weeks, the prizes and checks will pass to randomly selected alternate winners.

Disclaimer:
Adgager and its partners and customers associated with research, from lost, delayed or misdirected records or a) computers, servers, providers or telephone or internet lines; b) typos; c) errors in the execution of the sweepstakes or the processing of entries; d) delayed, lost, or undelivered mail; or e) damage, loss, or bodily injury resulting, directly or indirectly, from injury or damage to persons or property that may result, in whole or in part, from the entrant’s participation in the sweepstakes or receipt of any prize. they are not accountable. Any taxes and additional shipping, handling and delivery charges (if any) in excess of the prize amount are the sole responsibility of the winner. By accepting the prize, the winner is deemed to waive their right to claim any and all usage costs or expenses incurred to redeem such prize as a cost of winning such prize and any liability that may arise from the use or claim of such prize. agrees to take responsibility for all miscellaneous costs that may arise from its acceptance only. Except where prohibited, acceptance of the prize means the winner’s consent to the use of their name, copy and biographical data for advertising and promotional purposes at no additional cost. If the lucky winner does not want to allow the use of his name or copy for advertising and promotional purposes, he must notify Adgager at the time of notification.

Enforcement:
Adgager reserves the right, at its sole discretion, to disqualify anyone who: a) interferes with or attempts to interfere with the participation process or the operation of the sweepstakes or any Adgager website; ) violates the terms of service, terms of use and/or general rules or principles of any Adgager property or service, or d) acts in an unsportsmanlike or offensive manner or with the intent to harass, hurt, threaten or harass others.

This giveaway is void where prohibited and all applicable local laws and regulations apply.

Adgager reserves the right to cancel, suspend and/or change the sweepstakes where cheating, technical issues or any other factors beyond Adgager’s reasonable control may compromise the reliability of the sweepstakes. Entrants agree to be bound by these Sweepstakes Rules and the final and all-binding Adgager decisions. 


Participation Method for Grand Prizes:
GAGs you win by participating in researches and based on the qualified information you provide are used to participate in grand prize draws. Grand prize participation conditions may vary within this context. Gagers can use their GAGs for the same draw once or more, increasing their chances of winning.

Adgager Inc.
hello@adgager.com

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

ADGAGER ARAŞTIRMA HİZMETLERİ A.Ş. (“ADGAGER”) olarak https://www.adgager.com/ veya mobil uygulama ziyaretçilerimiz, müşterilerimiz ve üyelerimizin (“GAGER”) her türlü kişisel verilerinin korunmasında azami özen gösterilmektedir.

Bu nedenle Anayasamız ve Uluslararası Sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuat hükümleri uyarınca kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve işlenme amacı, kişisel verilerin aktarılması, kişisel veri sahibinin hakları hususlarında işbu “Aydınlatma Metni” ile tarafınızı bilgilendirmekteyiz.

1. VERİ SORUMLUSU

“KVKK” uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak ARI 4 Binası No: 2/50/6 Reşit Paşa Mah. Katar Cad. No:4 34467 Sarıyer / İSTANBUL adresinde yerleşik ADGAGER ARAŞTIRMA HİZMETLERİ A.Ş. tarafından aşağıda belirtilen kapsamda işlenebilecektir.

2. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ, İŞLENME AMACI VE AKTARILMASI

Kişisel veri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü veriyi ifade etmektedir. Kişisel verilerin işlenmesi ise tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemdir.

Kişisel verileriniz;

a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olarak,

b) Doğru ve gerektiğinde güncel olarak,

c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için,

ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak,

d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilmek üzere,

otomatik olan veya herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenebilir.

Adgager, kapsamlı pazar araştırma endüstrisi ve fikir değerlendirme platformu olup yüksek kaliteli veri temin etmeye odaklı çevrimiçi bir veri (özel nitelikli veriler hariç) toplama şirketidir. Bu amaçla “Gizlilik Politikamız” çerçevesinde toplanan veriler bireyler hakkında değil, gruplar hakkında bir araya getirilerek rapor edilmektedir.

Veri sorumlusu olarak Adgager tarafından kişisel verileriniz araştırma ve raporlama hizmetlerinin yürütülmesi amacına uygun olarak aşağıda belirtilecek amaçlarla tutulmaktadır.

  • Veri tabanı oluşturarak, listeleme, raporlama, doğrulama, analiz ve değerlendirmeler yapmak, istatistiki bilgiler üretmek ve gerektiğinde bunları işin uzmanları ile paylaşmak,
  • Bilgilendirme amacıyla doğrudan bizimle paylaşmış olduğunuz iletişim kanalları üzerinden sizinle irtibat kurmak,
  • Şirketimize personel alımı için gerekli olan süreçlerde kullanmak,
  • İletişim alanında faaliyetlerimiz ve şirketimizle ilgili haber, gelişme ve bilgilendirme amaçlı dijital ve basılı ortamlarda kullanmak gibi

Yukarıda ifade edilen amaçlar dışında kanun ve mevzuatlar tarafından öngörülen yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi gibi amaçlar dahilinde işlenebilecektir.

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketçe sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi, şirketimizin daha etkin bir şekilde çalışması gayesi, doğrudan tarafınızca paylaşılması ile KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları ile uygun olarak edinilir.

Panelimize ve araştırmalarımıza katılımınız gönüllü olarak yapılmaktadır. Panele https://www.adgager.com/ web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinde bulunan kayıt formumuzu doldurmanız veya hakkınızda bazı kişisel ve genel tüketici bilgileri toplayan partnerlerimizin websitelerinde yer alan linklere tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduğunuzda ADGAGER A.Ş. Türkiye merkezli şirketiyle kişisel bilgilerinizi paylaşacağınızı, bu bilgilerin Adgager A.Ş. tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Türkiye’de bulunan kendi sunucularında saklanacağını benimsemiş ve kabul etmiş olursunuz. Adgager; bir birey panellerimizden birine üye olmak üzere kayıt olduğunda kişisel bilgileri toplar. Panel ya da araştırmalarımızın herhangi birine katılımınız gönüllüdür. Kayıt işleminden sonra, kendilerine uygun anketlere davet edilebilmeleri için panel üyelerinden bize daha fazla kişisel bilgi vermelerini isteriz. Bir panel üyesi olabilmeniz için bir miktar kişisel bilgiyi ve genel tüketici bilgilerini toplamak üzere bir kayıt formunu doldurmanızı isteriz. Yakında gerçekleşecek araştırmalara katılabilmeniz için size e-posta davetiyeleri gönderebilmek üzere e-posta adresinizi ve cep telefonu bilgilerinizi vermenizi isteriz. Adınız, adresiniz, cinsiyetiniz, doğum gününüz ve çalışma durumunuz gibi diğer bilgiler, size uygun pazar araştırması projeleri ile eşleştirilebilmeniz için kullanılır. Doğum gününüz, yaş ile ilgili pazarlama gruplarını hedefleyebilmemiz amacıyla yaşınızı otomatik olarak güncelleyebilmemiz için kullanılır. Belirli projelere uygun olup olmadığınızı görmek için sizden bu bilgiyi temin etmenizi isteriz. Adgager tarafından size gönderilecek e-postalar, kaydınızın ardından verdiğiniz birinci e-posta adresinize veya isterseniz cep telefonunuza gönderilecektir. Bir panel üyesi haline gelirseniz bilgileriniz (adınız, adresiniz, şehriniz, eyaletiniz ve posta kodunuz), teşvik amaçlı da kullanılır. Teşvik edici GAG’lar hesabınıza aktarıldığında ve bunları paraya çevirmek istediğinizde ödülünüzü doğru adrese gönderebilmemiz için bu bilgi gereklidir. Kimi zaman çekilişlerin düzenlenmesi ya da ödüllerin teslimatı için üçüncü kişiler kullanılabilir; kişisel bilgileriniz, ödülünüzü göndermek dışında hiçbir amaç doğrultusunda kullanılmayacaktır.
Kayıt işleminden sonra, kendilerine uygun araştırmalara davet edilebilmeleri için panel üyelerinden bize daha fazla kişisel bilgi vermelerini isteriz.
Bazı durumlarda Adgager, bizi hassas kişisel bilgileriniz hakkında bilgilendirmenizi isteyebilir; söz konusu özel bilgileri kanun gereğince işleme koyma hakkımızın olmaması halinde sizden açık rızanızı isteyeceğiz. Genel anlamda Adgager tarafından toplanabilecek hassas bilgiler aşağıdakileri kapsayabilir: Irkınız ya da etnik kökeniniz, siyasi fikirleriniz, fiziki ya da ruhsal sağlığınız ya da durumunuz ve cinsel hayatınız. Bu bilgi, kanun gerektirmedikçe ya da Adgager’ın işlerinin devrinin bir parçası olmaması halinde üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.
Bir araştırmaya katılırsanız ya da panelimizin bir üyesi olmaksızın bize kişisel bilgilerinizi verirseniz muhafaza edeceğimiz kişisel bilgiler e-posta adresiniz, cinsiyetiniz, yaşınız, etnik kökeniniz ve posta kodunuz, makine kimliğiniz ve IP adresiniz ile sınırlıdır. Ödül kazanmanız ya da teşvik puanı almaya hak kazanmanız halinde sizinle iletişime geçebilmek, sizi size uygun araştırmalara yönlendirebilmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için bunu yapıyoruz. Adgager panelinin bir üyesi olmak üzere seçilmemiş olmanız halinde ödül kazanmanız ya da teşvik puanı kazanmanız hususunda sizi bilgilendirmek haricinde sizinle herhangi bir nedenden ötürü iletişim kurmayacağız. Bir ödül ya da teşvik puanı almaya hak kazanırsanız kanun ya da yönetmelikler gereğince muhafaza etmemiz ya da rapor etmemiz gerektiğinden söz konusu kişisel bilgileri toplayacak ve muhafaza edeceğiz.
Web sitemiz halka açık günlükler veya topluluk forumları sunmamakta ve kapalı bir sistem üzerinde çalışmaktadır.

Kişisel verileriniz, şirketimizin kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla Bakanlıklar, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi otoriteler, yargı mercileri ve benzeri yetkili kamu kurum ve kuruluşları, Özel Sağlık Sigorta şirketleri ile paylaşılabilir.

Adgager hukuka uygun olan kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemlerini alarak kişisel veri sahibinin kişisel verilerini ve özel nitelikli kişisel verilerini üçüncü kişilere (üçüncü kişi şirketlere, kurumlara, grup şirketlerine, üçüncü gerçek kişilere) aktarabilmektedir. Adgager bu doğrultuda KVKK’nun 8inci ve 9uncu maddesinde öngörülen düzenlemelere uygun hareket etmektedir. Bilgiler gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile burada bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurt içinde tutulabileceği gibi yurtdışına da aktarılabilecektir.

Türk Ceza Kanunu’nun 138inci maddesinde ve KVKK’nun 7nci maddesinde düzenlendiği üzere ilgili kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde Kurumumuzun kendi kararına istinaden veya kişisel veri sahibinin talebi üzerine kişisel veriler silinir, yok edilir veya anonim hâle getirilir.

3. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahipleri olarak, veri sorumlusu Adgager’a başvurarak kendinizle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

4. HAKLARIN KULLANIMI VE BAŞVURU

“KVKK” kapsamında yukarıda belirtilen hakların kullanımına ilişkin taleplerin kimliğinizi doğrulayacak belgelerle birlikte https://www.adgager.com/ veya mobil uygulamamız üzerinden ya da Kayıtlı Elektronik Posta Adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza, posta, noter ya da “KVKK”a uygun sair yollarla iletilebilir.

Başvuruda,

a) Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imza,

b) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,

c) Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,

ç) Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,

d) Talep konusu,

bulunması mevzuat gereği zorunludur.

Başvurular en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde on sayfanın üzerindeki her sayfa için 1 (bir) Türk Lirası işlem ücreti alınabilir. Başvuruya cevabın CD, Flash Bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesi halinde kayıt ortamının maliyeti tutarında ücret talep edilebilir.

GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Güncelleme Tarihi : 17/10/2016

Bu gizlilik politikası Adgager A.Ş şirketlerinin (‘‘Adgager’’, ‘‘biz’’, ‘‘bizim’’) bize https://www.adgager.com/ üzerinde ve mobil uygulamasında sağlamış olduğunuz kişisel bilgileri nasıl topladığı ve kullandığını açıklamaktadır. Bu politika ayrıca kişisel bilgilerinizin kullanımına dair seçeneklerinizi, bilgilerinize nasıl ulaşabileceğinizi, güncelleyebileceğinizi açıklamaktadır.

Genel gizlilik
Taahhüt
Adgager, kapsamlı pazar araştırma endüstrisi ve fikir değerlendirme platformudur. Reklam ajansları ve danışmanlar için yüksek kaliteli veri temin etmeye odaklı çevrimiçi bir veri toplama şirketidir. Geniş çevrimiçi tüketici panelleri oluşturuyor ve bakımı ile ilgileniyoruz. Mahremiyetinizin ve bilgilerinizin gizliliğin bir numaralı önceliğimiz olduğundan emin olabilirsiniz. Araştırma çalışmalarımızda Adgager tarafından toplanan verilerin tümü; bireyler hakkında değil, gruplar hakkında bir araya getirilmiş veriler halinde rapor edilir. Bireysel bilgi akışı sağlansa da kullanıcıların kimlikleri ve kişisel bilgileri paylaşılmaz. Bireysel bilgiler, izin alınmaksızın asla incelenmemekte ya da yayınlanmamaktadır zira söz konusu veriler müşterilerimiz tarafından gerçekleştirilen araştırmalarla ilgili değildir. Temin edilen bireysel bilgilerin tümü, işbu Gizlilik Politikasının hükümleri doğrultusunda gizli olarak muhafaza edilmektedir.

Topladığımız bilgiler
Panelimize ve araştırmalarımıza katılımınız gönüllü olarak yapılmaktadır. Panele https://www.adgager.com/ web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinde bulunan kayıt formumuzu doldurmanız veya hakkınızda bazı kişisel ve genel tüketici bilgileri toplayan partnerlerimizin websitelerinde yer alan linklere tıklayarak üye olabilirsiniz. Üye olduğunuzda ADGAGER A.Ş. Türkiye merkezli şirketiyle kişisel bilgilerinizi paylaşacağınızı, bu bilgilerin Adgager A.Ş. tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Türkiye’de bulunan kendi sunucularında saklanacağını benimsemiş ve kabul etmiş olursunuz. Adgager; bir birey panellerimizden birine üye olmak üzere kayıt olduğunda kişisel bilgileri toplar. Panel ya da araştırmalarımızın herhangi birine katılımınız gönüllüdür. Kayıt işleminden sonra, kendilerine uygun anketlere davet edilebilmeleri için panel üyelerinden bize daha fazla kişisel bilgi vermelerini isteriz. Bir panel üyesi olabilmeniz için bir miktar kişisel bilgiyi ve genel tüketici bilgilerini toplamak üzere bir kayıt formunu doldurmanızı isteriz. Yakında gerçekleşecek araştırmalara katılabilmeniz için size e-posta davetiyeleri gönderebilmek üzere e-posta adresinizi ve cep telefonu bilgilerinizi vermenizi isteriz. Adınız, adresiniz, cinsiyetiniz, doğum gününüz ve çalışma durumunuz gibi diğer bilgiler, size uygun pazar araştırması projeleri ile eşleştirilebilmeniz için kullanılır. Doğum gününüz, yaş ile ilgili pazarlama gruplarını hedefleyebilmemiz amacıyla yaşınızı otomatik olarak güncelleyebilmemiz için kullanılır. Belirli projelere uygun olup olmadığınızı görmek için sizden bu bilgiyi temin etmenizi isteriz. Adgager tarafından size gönderilecek e-postalar, kaydınızın ardından verdiğiniz birinci e-posta adresinize veya isterseniz cep telefonunuza gönderilecektir. Bir panel üyesi haline gelirseniz bilgileriniz (adınız, adresiniz, şehriniz, eyaletiniz ve posta kodunuz), teşvik amaçlı da kullanılır. Teşvik edici GAG’lar hesabınıza aktarıldığında ve bunları paraya çevirmek istediğinizde ödülünüzü doğru adrese gönderebilmemiz için bu bilgi gereklidir. Kimi zaman çekilişlerin düzenlenmesi ya da ödüllerin teslimatı için üçüncü kişiler kullanılabilir; kişisel bilgileriniz, ödülünüzü göndermek dışında hiçbir amaç doğrultusunda kullanılmayacaktır.
Kayıt işleminden sonra, kendilerine uygun araştırmalara davet edilebilmeleri için panel üyelerinden bize daha fazla kişisel bilgi vermelerini isteriz.
Bazı durumlarda Adgager, bizi hassas kişisel bilgileriniz hakkında bilgilendirmenizi isteyebilir; söz konusu özel bilgileri kanun gereğince işleme koyma hakkımızın olmaması halinde sizden izin isteyeceğiz. Genel anlamda Adgager tarafından toplanabilecek hassas bilgiler aşağıdakileri kapsayabilir: Irkınız ya da etnik kökeniniz, siyasi fikirleriniz, fiziki ya da ruhsal sağlığınız ya da durumunuz ve cinsel hayatınız. Bu bilgi, kanun gerektirmedikçe ya da Adgager’ın işlerinin devrinin bir parçası olmaması halinde üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Bir araştırmaya katılırsanız ya da panelimizin bir üyesi olmaksızın bize kişisel bilgilerinizi verirseniz muhafaza edeceğimiz kişisel bilgiler e-posta adresiniz, cinsiyetiniz, yaşınız, etnik kökeniniz ve posta kodunuz, makine kimliğiniz ve IP adresiniz ile sınırlıdır. Ödül kazanmanız ya da teşvik puanı almaya hak kazanmanız halinde sizinle iletişime geçebilmek, sizi size uygun araştırmalara yönlendirebilmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için bunu yapıyoruz. Adgager panelinin bir üyesi olmak üzere seçilmemiş olmanız halinde ödül kazanmanız ya da teşvik puanı kazanmanız hususunda sizi bilgilendirmek haricinde sizinle herhangi bir nedenden ötürü iletişim kurmayacağız. Bir ödül ya da teşvik puanı almaya hak kazanırsanız kanun ya da yönetmelikler gereğince muhafaza etmemiz ya da rapor etmemiz gerektiğinden söz konusu kişisel bilgileri toplayacak ve muhafaza edeceğiz.

Web sitemiz halka açık günlükler veya topluluk forumları sunmamakta ve kapalı bir sistem üzerinde çalışmaktadır.

Bu bilgilerin kullanımı
Bize sağlamış olduğunuz bilgiler market araştırması çalışmaları bazında, dünya çapında yönetmekte olduğumuz panelist veritabanının oluşturulması için kullanılacaktır. Adgager panelinin bir üyesi iseniz bilgileriniz, hangi kişilerin belirli araştırma çalışmalarına uygun olduğunu belirleyebilmek üzere yeniden gözden geçirebilmemiz için tescilli veritabanımızda saklanacaktır. Sahip olduğumuz Adgager A.Ş. ve Üyeleri tarafından işletilmekte olan veritabanımız Adgager ve Partner şirketleri tarafından dünya çapında araştırma ve çalışmalar yapmak için kullanılabilir. Profilinizin, sizi belirli bir çalışma için olası aday yaptığını düşünürsek sizi bu fırsat hususunda bilgilendirmek için size E-posta veya isterseniz cep telefonu vasıtasıyla bir davetiye göndeririz.

Paylaşım
Adgager, bizim için araştırmalara katılan ya da panel üyeleri hakkında toplanan kişisel bilgileri satmaz ya da devretmez. Kişisel anlamda tanımlanabilir olan bilgiler, aşağıdaki birkaç istisnai durum haricinde her durumda sizin öncelikli izninizi alarak devredilebilecektir.

Gizliliğinizi korumak için her türlü çabayı göstersek de (i) mahkeme celbi, iflas işlemleri, mahkeme emirleri veya benzeri hukuki süreçlerde, (ii) haklarımızı korumak amacıyla, soruşturma, dolandırıcılık ve benzeri yasa dışı aktiviteleri önlemek, sizin ve başkalarının güvenliğini tehdit eden, Adgager sitesi kurallarını ihlal edildiği, (iii) devlet tarafından istenildiği veya (iv) aksi yasalarca gerekli olduğu durumlarda, gerekli görürsek kişisel bilgilerinizi paylaşabiliriz. Adgager paylaşımına izin verdiğiniz veya makul koşullarda dolaylı yoldan ifşa sağladığınız bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşabilir.

Kimi zaman Adgager, E-posta listesi yönetimi ve E-posta gönderimi için üçüncü şahısların yazılımlarını kullanabilir ya da Panel üyelerimizi diğer listelerin ya da panellerin üyeleri ile eşleştirmek veya temin ettiğiniz kişisel bilgilerin doğruluğunu teyit etmek üzere üçüncü şahısların liste yönetim tedarikçilerini kullanabilir. Sizin hakkınızda topladıkları verileri tarafımıza iletmeleri için üçüncü şahısları kullanabilir ve söz konusu bilgileri demografik profilinize ekleyebiliriz. Söz konusu durumda, adımıza gerekli işlemleri yapabilmeleri için üçüncü şahıslara minimum seviyede bilgi verilmektedir. Bilgilerinizi, panellerimize katılımınıza bağlı olarak kazandığınız ödül veya diğer teşvik puanlarını size iletebilmemiz için hizmet tedarikçilerimizle de paylaşabiliriz.

Kişisel bilgileriniz Avrupa Birliği sınırları içerisinde bir Adgager biriminden, Amerika Birleşik Devletleri gibi aynı seviyede güvenlik sağlamayan ülkelere transfer ederken, Adgager Avrupa komisyonu tarafından hazırlanmış olan standart anlaşma maddeleri baz alınarak hazırlanmış olan transfer anlaşmalarından yararlanır.

Sitemizde Çerez
Adgager’ın katılımcıyı Adgager web sitesine bağlandığı anda tanıması, istatistiki nedenlerden ötürü (bakılan sayfalar, bakılma tarihi ve zamanı, vb) Adgager’ın yönetimini kolaylaştırmak, maruz kaldığınız farklı türlü reklamların takip edilmesi ve katılımcıya tamamen kendisine uygun düzenlenmiş araştırmalar temin edebilmemiz için site ziyaretçileri, panelistler ve gagerlar tarafından kullanılan bilgisayarların sabit disklerine bir ya da daha fazla “çerez” bırakılacaktır. Bu, bilgisayarınızın performansını etkilemeyecektir ancak ilgi alanlarınıza daha uygun anketleri alabilmeniz için size fırsatlar sunacaktır.
Gizlilik politikamızın bu kısmında belirtildiği üzere çerezler tarafından toplanan bilgiler sadece, sitenin kullanıcılarından otomatik olarak toplanmaktadır. Sitenin ziyaretçileri hakkında kişisel bilgi toplamamız halinde söz konusu bilgiler sadece Adgager tarafından ulaşılabilecek olacaktır.

Adgager, araştırmalardan toplanan bilgileri veri ekleme hizmetleri gibi üçüncü şahıs kaynaklardan alınan ek verilerle destekleyebilir. Ürünlerimizi, hizmetlerimizi ve içeriğimizi geliştirmek için ek yardımcı bilgileri kullanırız.

Sitenin kullanımı vasıtasıyla tüm site kullanıcıları, bilgisayarlarına çerez bırakılmasına ve bunların Adgager, Adgager’ın müşterileri, hizmet sağlayıcıları ve iş ortakları tarafından kullanımına izin vermiş olmaktadır. Çerezler bir yıl sonra zaman aşımına uğrayacaktır.

Site kullanıcıları “çerez” bırakılmasını devre dışı bırakabilir veya Adgager ya da müşterileri tarafından alınan çerezleri silebilir. Bunu yapabilmek için tarayıcınızın ayarlarını yapmanız gerekir; internet tarayıcınızın yardım bölümüne tıklayın ve talimatları takip edin.

Analitik çerezler
Adgager, analitik çerezleri, siteyi ziyaret eden kişi sayısını toplayıp web sitesinin hangi kısımlarının en popüler olduğunu analiz etmek amacıyla kullanır. Kullanıcılarımıza ve üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla geri bildirim toplayıp web sitemizi geliştirmekteyiz. Google Analitik güvenlik ve gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Google Analytics sayfasını ziyaret edin.

Diğer İzleme Teknolojileri
Çerezler, web işaretleri / web böcek, scriptler ve etiketleri gibi teknolojiler, Adgager ve Adgager’ın müşterileri, iş ortakları, iştirakleri, altın ve analitik sağlayıcı hizmeti tarafından kullanılmaktadır. Bu teknolojiler, trend analiz, siteyi yönetimi, web sitesi ve internette kullanıcıların hareketlerini takip etmek, ve bir bütün olarak kullanıcı bazında demografik bilgi toplamak için kullanılmaktadır. Müşterilerimiz anket yanıtlarınız ile demografik bilgilerinizi ve web sörf alışkanlıklarınızı birleştirerek ‘’toplu’’ bir raporda birleştirebilirler. Aynı zamanda modellenen bu bilgilerl üzerinden bilimsel raporlar oluşturabilirler. ‘Modellenen bilgiler’ demografik ve davranışsal özellikleriniz (cinsiyetiniz, yaşınız, ziyaret ettiğiniz web siteleri) kullanılarak aynı grupla eşleşen kullanıcıların ne izlediğini veya ne satın alacağını belirlemek için kullanılır. Bu teknolojiler kullanılarak oluşturulmuş kişisel veya topluluk raporları alabiliriz.

İçerik bilgilerini ve tercihleri saklamak amacıyla HTML5 gibi Yerel Paylaşımlı Nesneler kullanmaktayız. Web sitemizdeki belirli özellikleri sağlamak veya web tarayıcı aktivitenize göre reklam gösterimi amacıyla ortaklık yaptığımız üçüncü taraflar da bilgileri toplamak ve saklamak amacıyla HTML5 kullanmaktadır. Çeşitli tarayıcılar HTML5’in kaldırılmasına yönelik kendi yönetim araçlarını sunabilmektedir.

Günlük Dosyaları
Çoğu web sitesi için de geçerli olduğu gibi, bilgileri otomatik olarak toplayıp bunları günlük dosyalarında saklamaktayız. İnternet protokol (IP) adresi, tarayıcı türü, internet hizmet sağlayıcısı (ISP), yönlendirme/çıkış sayfaları, işletim sistemi, tarih/zaman damgası ve/veya tıklama verileri bu bilgiler arasında sayılabilir.
Bu otomatik olarak toplanan günlük bilgilerini sizin hakkınızda topladığımız diğer bilgilerle birleştirebiliriz. Bunu, sizlere sunduğumuz hizmetleri geliştirmek, mantıksal analizleri, pazarlamayı ve site işlevselliğini geliştirmek amacıyla yapmaktayız.

Reklam
Kendi web sitemiz üzerinde ya da diğer siteler üzerinde reklam gösterimi için üçüncü bir taraf ile ortaklığımız bulunmaktadır. Üçüncü taraf ortağımız, tarayıcı aktivitelerinize ve ilgi alanlarınıza göre size reklam sunmak amacıyla bu sitedeki ve diğer sitelerdeki aktiviteleriniz hakkında bilgi toplamak için çerezler gibi teknolojiler kullanabilir. Bu bilgilerin size ilgi alanlarınıza göre reklamlar sunulması maksadıyla kullanılmasını istemediğiniz zaman hello@adgager.com adresine mail atarak bundan vazgeçebilirsiniz. Jenerik reklamları almaya devam edeceksiniz.

Dijital Parmak izi
Genel anlamda, dijital parmak izi teknolojileri, bir bilgisayarı tanımlamak ve izlemek için kullanıcının bilgisayarına benzersiz bir tanımlayıcı ya da “Makine Kimliği” atar. Adgager, dijital parmak izi teknolojisini (“Teknoloji”) kişisel bilgi toplamak amacıyla ya da çevrimiçi etkinliklerinizi bilgisayarınızda izlemek için kullanmayacak ve bilgisayarın kullanımına ya da kontrolüne müdahale etmeyecek, bilgisayarın ayarlarını ve fonksiyonlarını değiştirmeyecek ya da düzenlemeyecektir. Adgager, teknolojiyi müşterilerinin araştırma sonuçlarının bütünlüğünden emin olabilmeleri için kullanacaktır. Teknoloji, bilgisayarın teknik ayarları, bilgisayarın özellikleri, bilgisayarın IP adresi gibi halka açık verileri bilgisayarın web tarayıcısından ya da diğer veri noktalarından alarak bunları analiz eder ve bilgisayara benzersiz bir kimlik numarası atar. Benzersiz tanımlayıcı, harf ve sayılardan oluşan bir kimlik numarasıdır. Benzersiz tanımlayıcının oluşturulmasının ardından Adgager, benzersiz tanımlayıcıyı oluşturmak üzere Teknoloji bilgilerine ait kimlik bilgilerini bilgileri saklamayacaktır. Adgager’ın müşterilerinin araştırma sonuçlarının bütünlüğünden emin olması ve korunması hususundaki çabalarının devamı olarak Adgager (a) benzersiz tanımlayıcınızı size ya da kişisel bilgilerinize bağlayabilir; (b) benzersiz tanımlayıcınızı Adgager’ın müşterileri ve diğer panel tedarikçileri ile paylaşabilir ve (c) üçüncü şahıs panel tedarikçileri ya da Adgager müşterileri dâhil olmak üzere üçüncü bir şahıstan size bağlanmış bir benzersiz tanımlayıcıyı edinebilir. Adgager tarafından alınan ya da temin edilen benzersiz tanımlayıcılar ve söz konusu tanımlayıcının atandığı kullanıcılar, bu gizlilik politikası kapsamında korunacaktır.

Adgager; teknolojisinin güvenli, emniyetli olduğundan ve gizlilik ya da veri güvenliği risklerini içermediğinden emin olmak üzere ticari anlamda uygun önlemleri alacaktır.

Adgager, teknolojiyi profesyonel ve etik bir şekilde ve (a) Adgager’ın gizlilik politikası, (b) Adgager tarafından yapılan bildirimler ve/veya deklarasyonlar ve (c) yürürlükteki Kanun ve Yönetmelikler doğrultusunda kullanacak ve dağıtacaktır.

Adgager’ın teknolojinin kullanımına ilişkin olarak etik olmayan herhangi bir davranış olduğunu tespit etmesi ya da öğrenmesi halinde ya da teknoloji, Adgager tarafından yapılan bildirimler ve/veya deklarasyonlarla tutarsız bir şekilde kullanılıyorsa ya da yürürlükteki Kanun veya Yönetmelikler ihlal ediliyorsa Adgager, söz konusu etik olmayan davranışı sonlandırmak ve teknolojisinin doğru şekilde kullanılmasını sağlamak için derhal eyleme geçecektir.

Bilginize Erişim; Üye Hizmet Alanı/Güncelleme, Bilgi Düzeltme, Bilgi Silme
Verilerinize erişme ve düzeltme hakkınız bulunmaktadır. Bu verilere erişmek için aşağıdaki adrese yazmanız ya da hello@adgager.com adresinden bize ulaşmanız gerekmektedir.
Sitemizde bir gager profil bulunmaktadır; burada, gager bilgilerinizi güncelleyebilir, düzeltebilir ya da üyeliğinizi silme talebinde bulunabilirsiniz. Panel üyesiyseniz ve üyeliğinizi silerseniz profil bilgileriniz, kalıcı olarak silinecektir ancak herhangi bir ihtimale karşı yedek veri tabanlarımızda depolanabılecektir; söz konusu durumda bilgileriniz herhangi bir ticari amaçlar doğrultusunda kullanılmayacaktır. Çoğu durumda bilgilerinizin kayıtlarımızdan tamamen silinmesinin iki ya da üç iş günü sürebileceğini lütfen unutmayın ancak lütfen on beş güne kadar izin verin.

İstisnadan Yararlanma Politikası
Adgager panel üyesi olarak, deneyimlerinize ya da geçmişinize uygun olduğunu düşündüğümüz araştırmalara katılmanızı talep eden davetiyeleri içeren E-postaları almayı kabul ediyorsunuz. Bunun yanı sıra kişisel ödül hesabınızın otomatik olarak oluşturulmasını da kabul ediyorsunuz. Kimi zaman size yeni fırsatlar veya sitemizdeki yarışmalar hususunda bilgilendirmek için e-posta ve sms bültenleri göndereceğiz. Kayıt bilgilerinizi istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz. Lütfen aşağıdaki Onaylanma/Düzeltme/Güncelleme Politikasını inceleyin.

Onaylanma/Düzeltme/Güncelleme politikası
Adgager gager profiline sahip kullanıcıların tek bir profili olmasını ister, tekil kullanımı sağlamakla yükümlüdür ve bunun için gerekli önlemleri alır. Bu sebeble 3 ayaklı bir onay sürecinden geçersiniz. Onay süreci (Email-Telefon Numarası-Kimlik veya Pasaport Numarası) ve kendiliğinden hesaplanması gereken bilgiler (Yaş,Çocukların yaşı vb.) dışında kalan profil bilgilerinizden herhangi birini düzeltmeniz gerekiyorsa ya da bilgilerinizi güncellemek istiyorsanız ‘‘Profil’’ bölümüne giderek otomatik olarak istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İlgili talimatları izlerseniz bilgileriniz otomatik olarak veri tabanımızda güncellenecektir.

Silme/Devre Dışı Bırakma politikası
Adgager üyeliğinizi sonlandırmak isterseniz ya da kişisel bilgilerinizi artık kullanmamamızı talep ederseniz ‘‘Profil’’ alanına giderek sol kenardaki ‘’ Üyelikten çıkma seçenekleri ’’ ne tıkladıktan sonra ‘’hesabınızı iptal etmek’’ seçeneğini işaretleyerek üyeliğinizi otomatik olarak sonlandırabilirsiniz. İlgili talimatları izlerseniz kaydınız “iletişim kurmayın” ibaresi ile işaretlenecektir ve Adgager’dan daha fazla e-posta veya sms almayacaksınız. Buna ek olarak, istisnadan yararlanmak istediğiniz ana kadar talep edilmemiş bütün GAG puanlardan da feragat edersiniz. Çoğu durumda bu değişikliği işlememiz 2 ya da 3 gün sürer, ancak tamamen sonuçlanması için lütfen iki hafta süre verin. Aynı süre içinde bizden e-posta alabilirsiniz. Alternatif olarak hello@adgager.com adresine doğrudan bir E-posta göndererek hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz. Sorularınız ve şikâyetleriniz hususunda bizimle iletişime geçebilmeniz için sitemizde e-posta bağlantıları verilmiştir. Aldığımız tüm e-postalar teker teker okunur ve yanıtlanır; lütfen size dönebilmemiz için iki ya da üç iş günü bekleyin.

Hesabınız etkin olduğu ya da size hizmetlerin sağlanması için gerekli olduğu sürece bilgilerinizi saklayacağız. Yasal yükümlülüklerimize uymak, uyuşmazlıkları çözmek ve sözleşmelerimizi uygulamak için gerekli oldukça bilgilerinizi saklayacağız ve kullanacağız.

Kazanma politikası ve gizlilik garantisi
Gagerlar ve araştırmalarımıza katılan diğer kişiler, anket, oylama ve diğer promosyonlara katılımlarına ilişkin araştırma detaylarında belirtilen kadar GAG kazanırlar. Kazandıkları GAG puanları belirtilen seviyenin üstünde olduğunda banka hesaplarına isteyebilir veya sistem içerisinde ki çekilişlere katılma hakkı için kullanabilirler. Çekilişleri kazananlar, kazançları hususunda e-posta veya sms vasıtasıyla bilgilendirilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullar sayfasını ziyaret edin. Adgager, çekiliş kazananların İsim-Soyisim bilgilerini aşağıdaki konumlarda yayınlayabilir: Adgager.com siteleri, Adgager’ın sahip olduğu bloglar ve Adgager bültenleri.

Değişiklikler hakkında bildirim
Gizlilik politikamızı değiştirmeye karar verirsek hangi bilgileri toplayacağımızı, bunları nasıl kullanabileceğimizi ve hangi şartlar altında kullanacağımızı öğrenebilmeniz için söz konusu değişiklikleri gizlilik bildirimi ile ana sayfada veya uygun gördüğümüz diğer yerlerde yayınlayacağız.
Bu gizlilik bildirimini istediğimiz zaman değiştirme hakkımızı saklı tutuyoruz dolayısıyla, lütfen sık sık kontrol edin. Bu politikada yapısal değişiklikler yaparsak, değişiklik etkin olmadan önce E-posta vasıtasıyla ya da ana sayfanızda yayınlamak suretiyle size bilgilendireceğiz.

Güvenlik
Adgager, bilgilerinizin her birinin emniyet içinde muhafaza edildiğinden emin olmak üzere kesin önlemler almaktadır. Sadece çok az sayıda personel kişisel bilgilere ulaşabilmektedir. Web site güvenliğimiz, düzenli aralıklarla kontrol edilmektedir ve sert bir parola politikasının ardından ulaşılabilmektedir. Adgager, araştırmalarının bir parçası olarak sizden asla kredi kartı numaranız gibi gizli bilgilerinizi talep etmeyecektir. Araştırmalara ilişkin kazanılan GAG’ların banka hesabına çekilmesi veya çekiliş kazanılması halinde söz konusu durumun kanun ve yönetmelikler gereğince devlete bildirilmesi açısından ve tekil kullanıcı politikamız gereği sosyal güvenlik numaranızı ya da devletle ilgili benzer bir kimlik numarasını istemek durumundayız. Hassas bilgileri alırken veya aktarırken SSL kodlaması kullanıyoruz. Profil bilgileriniz gizlidir ve aksi bu gizlilik politikasında bildirilmediği sürece çalışmalarımız, bültenlerimiz, kazananlar hakkında bildirimler ve teşvik puanları hususunda size E-posta veya sms gönderebilmemiz için sadece Adgager tarafından kullanılacaktır.

İş devri
Şırketimiz büyütmeye devam ettikçe farklı varlıklar satabilir ya da alabiliriz. Söz konusu işlemler sırasında, Adgager’ın gagerları ile temas kurma hakkı ve kullanıcı profilinizde gönüllü olarak verdiğiniz bilgiler, söz konusu devredilebilir iş varlıklarından biri olabilir. Adgager’ın ya da panelimize dâhil olan iş varlıklarının satışı ve devri, gizlilik politikamızın yapısal unsurlarına uymayı kabul etmiş bir tüzel kişiliğe yapılabilir. Bu tür herhangi bir değişiklik söz konusu olduğunda, bir e-posta veya Web sitemizde kolayca görünen bir bildirim aracılığıyla sizi bilgilendiririz.

Bağlantılar
Kimi zaman ziyaretçilerimize gönüllü olarak diğer sitelere bağlanma imkânı tanımaktayız. Adgager, söz konusu sitelerin gizlilik politikalarının içeriğini ve geçerliliğini incelemez ya da bunlar hususunda sorumlu tutulamaz.

Sosyal Medya Öğeleri
Web sitemizde Facebook Beğen düğmesi Sosyal Medya Özellikleri) ve Bunu paylaş düğmesi gibi Öğeler veya sitemizde çalışan etkileşimli küçük programlar) bulunur. Bu Özellikler, IP adresinizi, sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinizi toplayabilir ve özelliğin doğru çalışmasını sağlamak için çerez oluşturabilir. Sosyal Medya Özellikleri ve Öğeleri bir üçüncü taraf tarafından ya da doğrudan sitemizde barındırılır. Bu Özelliklerle olan etkileşimleriniz söz konusu özelliği sağlayan şirketin gizlilik politikası tarafından yönetilir.

Tek Oturum Açma
Facebook Connect ya da bir açık kimlik sağlayıcısı gibi oturum açma hizmetlerini kullanarak sitemizde oturum açabilirsiniz. Bu hizmetler, kimliğinizi doğrular ve adınız ve e-posta adresiniz gibi kişisel anlamda tanımlanabilir belirli bilgilerinizi kayıt formumuzu önceden doldurmak için paylaşma seçeneği sunar. Facebook Connect gibi hizmetler, bu web sitesindeki etkinliklerinizi ağınızdaki diğer kişilerle paylaşmak için profil sayfanızda yayınlama seçeneği verir.

Davet Etme
Sitemizi bir arkadaşınıza önermek için yönlendirme hizmetimizi kullanmayı seçtiğinizde, arkadaşınızın adını ve e-posta adresini sağlamanız gerekmektedir. Arkadaşınıza siteyi ziyaret etmesi için otomatik olarak tek seferlik bir e-posta göndeririz. Adgager, bu bilgileri arkadaşınıza bu tek seferlik e-postayı göndermek ve yönlendirme programımızın başarısını izlemek için saklar.

Arkadaşınız, bu bilgilerin veritabanımızdan kaldırılmasını talep etmek için hello@Adgager.com adresinden bizimle iletişim kurabilir.

Kişi listeleri Ekleme/Aktarma
Outlook veya diğer e-posta hesabı adreslerinizdeki kişileri aktararak, bu kişileri sitemize birer üye olmaları için davet edebilirsiniz. Kişilerini aktarmak istediğiniz e-posta hesabının kullanıcı adını ve parolasını alırız ve yalnızca bu amaç için kullanırız.

Mobil Uygulamalar
Mobil uygulamamızı indirdiğinizde ve kullandığınızda otomatik olarak kullandığınız cihazın türü, işletim sistemi sürümünüz ve CPU, RAM, depolama ve uygulama sürümü gibi donanım kullanım istatistikleriniz hakkında sistem ve performans bilgileri toplamaktayız.

Mobil Analizler
Mobil mantıksal analizler yazılımını telefonunuzdaki mobil uygulamamızın işlevselliğini daha iyi anlayabilmeniz amacıyla kullanmaktayız. Bu yazılım; uygulamayı ne kadar sıklıkla kullandığınız, uygulama içinde meydana gelen olaylar, toplu kullanım, performans verileri ve uygulamanın nereden indirildiği gibi bilgileri kayıt altına alabilir. Mantıksal analiz yazılımında sakladığımız bilgileri mobil uygulama içinde gönderdiğiniz kişisel olarak tanımlayıcı bilgilere bağlamayız.

Konum Bilgisi
Konumunuza dayalı bilgileri kullanıcının ülkesini tespit etmek ve doğru ülkenin sitesine yönlendirmek için topluyoruz. Bu bilgiyi sadece harita sağlayıcımızla size doğru servis edebilmek için paylaşıyoruz hello@Adgager.com dan bize e-posta göndererek veya cihazdaki ayarı düzenleyerek her zaman konum esaslı hizmetlerden vazgeçebilirsiniz.

SMS
Bu servisi doğrudan veya üçüncü şahıslar aracılığıyla mobil cihazınızda kısa mesaj servisi (‘SMS Servisi’) yoluyla mesajlar alabileceğiniz şekilde sağlıyoruz. Servis sağlayıcınızın standart veri ve mesajlaşma ücretleri tüm SMS haberleşmesine tabi olabilir. Tüm ücretler mobil servis sağlayıcınız tarafından faturalandırılır ve ödemeler ona yapılır. Mesajların alınacağı kablosuz cihazın sahibi ve yetkili kullanıcısı olduğunuzu ve uygulanabilir ücretlerin onaylanmasına yetkili olduğunuzu ifade ediyorsunuz. Bu SMS Servisi ile bağlantılı olarak sizden alınacak veri isminizi, adresinizi, cep telefonu numaranızı, servis sağlayıcınızın ismini, mesajlarınızın tarih, zaman ve içeriğini kapsayabilir. Bu bilgilerin kullanımı bu prensipler gereğince olacaktır. Mobil faturanıza ücretler ekleniyorsa, taşıyıcınıza onunla bağlantılı uygulanabilir bilgilerinizi sağlayabiliriz. Mobil taşıyıcınız ve diğer servis sağlayıcıları da mobil cihazınızın kullanımı hakkında veri toplayabilirler ve bu uygulamaları kendi politikalarınca yönetilmektedir. SMS Servisinin, karmaşık ağlar üzerinden haberleşmeleri iletmek için telsiz (ve diğer araçlar) kullanan kablosuz sistemler aracılığıyla sağlandığını bildiriyor ve kabul ediyorsunuz.
Dağıtım, ağ operatörünüzün etkili iletimine tabi olduğundan, SMS mesajlarının alınmasındaki gecikmelerden dolayı biz sorumlu değiliz.

SMS mesaj servisleri AS IS temelinde sağlanmaktadır.
SMS Servisini kullanımınızın özel veya güvenli olacağını garantilemiyoruz ve yaşayabileceğiniz herhangi bir mahremiyet veya güvenlik yokluğu konusunda size karşı sorumluluk kabul etmiyoruz. Önlemler almak, durumunuza ve amaçlanan SMS Servisinin kullanımına en uygun güvenlik tedbirlerini sağlamak tamamiyle sizin sorumluluğunuzdadır. Cep telefonu detay ayarlarınızı doğrudan Profil ayarından değiştirerek SMS Servisinden her zaman vazgeçebilirsiniz. Bu süreç sadece belirli SMS mesaj teklifinin ilerideki teslimini etkiler, bu nedenle mesajı her teklif için göndermelisiniz.

Yasal feragatname
Kanun gereğince ya da kanun hükümlerine uygunluk açısından gerekli olduğuna inanılan eylemler açısından ya da web sitemiz üzerinde gerçekleştirilen yasal işlemler doğrultusunda kişisel bilgilerinizi paylaşabiliriz.

Çocukların gizliliği
Adgager ebeveynlerinin ya da yasal vasilerinin izni olmaksızın 13 yaşının altındaki hiçbir çocuktan bilgi almayacaktır.

Gizlilik ilgili kişisi
Gizlilik Sorumlusu
Adgager A.Ş
E-Posta: hello@adgager.com

SİTE KULLANIM VE ÜYELİK KOŞULLARI

Güncelleme : 18.06.2016

Adgager.com’a hoşgeldiniz. Bu Site’yi kullanarak, Adgager’a üyelik kaydı yaptırarak, Adgager GAG programına katılarak veya Adgager tarafından sağlanan ya da barındırılan herhangi bir araştırmaya katılarak, bu Kullanım ve Üyelik Şartları’nı kabul etmiş olursunuz. Eğer bunları kabul etmiyorsanız bu Site’yi kullanmayın.
Adgager, Gizlilik Politikamız da dahil olmak üzere bu Şartları herhangi bir zamanda kendi takdiriyle değiştirme veya bunlara ekleme ya da çıkarma yapma hakkını saklı tutar. Olası değişiklikler bakımından bu Şartlar’ı periyodik olarak kontrol etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Bu tür değişikliklerin yayınlanmasını müteakip bu Site’yi kullanmaya devam etmeniz, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir. Bu Şartlara uymanız kaydıyla Adgager size, bu Site’ye girmeniz ve bu Site’yi kullanmanıza yönelik kişisel, özel olmayan, devredilemez ve sınırlı bir izin verir.

Uygunluk
Herhangi bir Adgager paneline üyelik yalnızca, en az ondört (14) yaşında veya kendi coğrafi konumunuzdaki gereklilikler uyarınca en az başka bir yaşta olan bireylere (şirketler veya başka ticari tüzel kişiliklere değil) açık ve ücretsizdir. Belirli panellere üyelik, yaşınıza ya da coğrafi konumunuza bağlı olarak başka kısıtlamalara tabi olabilir. Eğer on sekiz (18) yaşından küçükseniz ve GAG ya da başka bir Adgager ödül programından herhangi bir ödül ya da para ödülü kazanırsanız, bu tür ödüller yasal vasinize verilecektir. Yalnızca tek bir hesaba sahip olabilirsiniz.

Kayıt ve Şifreler
Herhangi bir Adgager paneline üyelik için kayıt yaptırmadan bu Site’ye erişebilseniz de, adınıza bir hesap oluşturulabilmesi ve hesabınıza GAG kaydedilebilmesi için, size sağlanan çevirimiçi kayıt formunu doldurmalısınız. Bir üye hesabı açmak için, tam yasal adınız, ev adresiniz, geçerli e-posta adresiniz ve istenen tüm diğer bilgiler de dahil olmak üzere, Adgager’a eksiksiz ve geçerli irtibat bilgileri vermelisiniz. Hesabınız, daha önce kullanılmamış ve geçerli bir e-posta adresine ve şifreye sahip olmalıdır. Tekil kullanıcı olduğunuzu anlamak için eposta ve cep telefonu numaranızı doğrulamanızı isteriz.
Yalnızca doğru, güncel ve eksiksiz kayıt bilgilerini sağlamayı ve bu bilgilerin doğruluğunu korumak amacıyla bunları güncel tutmayı kabul etmiş olursunuz. Eğer kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz biçimde vermez veya böyle kalmasını sağlamazsanız, Adgager üyeliğinizi iptal edebilir ya da askıya alabilir ve GAGlarınızı kaybedebilirsiniz.

Adgager fikir sahipleri için nitelikli bilgi vermediğinizi veya araştırmalara katılma konusunda tutarsızlığınızı tespit ederse üyeliğinizi pasif duruma getirir ve bu konuda sizi bilgilendirir. Hedeflendiğiniz araştırmalarda üstüste 5 kez geri bildirim yapmazsanız veya niteliksiz bilgi verirseniz Gager olma hakkını geri alabilir ve bu konuda sizi bilgilendirebilir.
Hesabınızı açmak ve hesabınıza erişmek için yalnızca bir (1) şifre kullanabilirsiniz ve her ne sebeple olursa olsun bir başkasının şifresini kullanamaz ya da başka birinin sizin şifrenizi kullanmasına izin veremezsiniz. Kullanıcı adınız ve şifrenizin güvenliğinden ve ister yetkili ister yetkisiz olsun üyelik hesabınız altında gerçekleşen tüm faaliyetlerden siz sorumlusunuz. Yetkisiz kullanımın Adgager’dan kaynaklanan ağır ihmal ya da kusurla doğrudan bağlantılı olması haricinde, şifrenizin üçüncü bir tarafça kullanılmasından doğan kayıplardan Adgager sorumlu olmayacaktır. Üye hesabınızın herhangi bir yetkisiz kullanımı ya da ihlali durumunda Adgager’ı derhal bilgilendirmeyi kabul etmektesiniz.
Şifrenizi unutmanız durumunda, hesabınızı yeniden kullanabilmek için Adgager’ın şifrenizi size e-posta yoluyla göndermesini talep edebilirsiniz. Bu prosedür, talebin sizin kullanıcı adınızdan yapıldığını ve kayıt yaptırırken tarafınızdan sağlanan e-posta adresinin (veya bir güncelleme durumunda yeni e-posta adresinin) kullanıldığını varsayar.
Adgager’ın panellerine üye olarak, gager adayı olur, daha sonra size gönderilen araştırmaların sonuçlarına göre gager olma hakkı kazanırsınız. Adgager’ın araştırmalarına ve üçüncü taraf ortaklarına katılmanız için e-posta yoluyla davetler almayı kabul etmiş olursunuz. Adgager, belirli bir minimum hacimde davet alacağınızı ya da herhangi bir davet alacağınızı garanti etmez. Herhangi bir araştırmaya katılımınız ve tanınmanızı sağlayabilecek herhangi bir bilgiyi açıklamanız tümüyle gönüllülük esasına dayalıdır.

İlişki
Bu Site’ye bağlanmak ve erişmek için gerekli herhangi bir bilgisayar donanımı ve iletişim hizmetinin sağlanması sizin sorumluluğunuzdadır. Ne Adgager paneline üyeliğinizin ne de Adgager ve müşterileri için herhangi bir araştırmayı tamamlamanızın, herhangi bir temsilcilik, ortaklık ya da istihdam ilişkisi oluşturmadığını ve araştırma anketlerini tamamlamanızın kesinlikle bağımsız bir yüklenici sıfatıyla olduğunu kabul etmektesiniz. Ayrıca, araştırma anketlerini tamamlamanız karşılığında aldığınız GAG veya diğer ödüllerin, araştırma anketlerini tamamlamanız karşılığında size ödenecek tek ücret olduğunu da kabul etmektesiniz.

Üye Davranış Kuralları:
Adgager, fikre etki etmenizi sağlayan, pazarlama fikirlerinde pay sahibi olmanızı isteyen online bir topluluktur. Adgager Sitesi’ndeki ya da topluluğumuzdaki içerikleri kullanırken ve bunları gönderirken aşağıdaki kurallara uymanızı rica ederiz:

• Nazik olun ve başkalarının fikirlerine saygı gösterin ve tüm üyeler için güvenli ve rahat bir ortama destek olacak biçimde davranın.
• Şu tür içeriklerden sakının:
o Yasadışı faaliyetleri veya siyasi, dini ya da ideolojik görüşleri savunan materyal
o Kişisel saldırılar veya ayıp, kaba, yasadışı, zararlı, aşağılayıcı, tehditkâr, küfürlü, taciz edici, küçük düşürücü, iftira niteliği taşıyan, gerçek dışı, yanıltıcı ya da kişilerin mahremiyetine müdahale edici her şey (“şakalar” dahil)
o Reklam yapma ve talepler – Ürün, hizmet ya da para satın almak ya da talep etmek veya ürün ya da hizmetleri başkalarına tanıtmak ya da satmak için topluluk alanlarını kullanmayın. Örneğin, herhangi bir reklam, yönlendirme, tanıtım materyali, istenmeyen posta, “spam”, mektup zincirleri, saadet zinciri ya da herhangi başka talep biçimi
o Bir başkasının herhangi bir patentini, telif hakkını, ticari markasını, ticaret sırrını veya başka fikri mülkiyet hakkını ihlal eden herhangi bir içerik
o Gerçekleştirdiğiniz eylemlerin Adgager veya müşterilerimiz tarafından onaylandığını açıkça ya da örtülü biçimde ifade eden herhangi bir beyan
• Yanlış cevaplar vermek veya bir araştırma anketlerini çok hızlı tamamlamak ya da her soruyu aynı şekilde cevaplamak gibi, iyi niyet dışında herhangi bir araştırmaları doldurmayın. Adgager, kendi makul görüşü doğrultusunda araştırma cevaplarınızın dürüst olmadığına ya da iyi düşünülmediğine karar verirse, size GAG vermeyi durdurma ve üyeliğinizi pasif etme hakkını saklı tutar.
• Kendi kişisel, ticari olmayan kullanımınız dışında hiçbir şey için Site’nin herhangi bir parçasını kullanmayın.
• Site’nin herhangi bir parçasına, geçerli herhangi devlet, federal ya da uluslararası yasayı, yönetmeliği ya da başka devlet gerekliliği ve/veya düzenlemesi, antlaşması ya da tarifesini ihlal edebilecek herhangi bir şekilde kullanmayın.
• Başkalarına Adgager GAGlarınızı satmayın, GAGları takas etmeyin, ticaretini yapmayın veya başka şekilde Adgager GAGlarına erişim sağlamak suretiyle gelir elde etmeye teşebbüs etmeyin.
• Bunlarla sınırlı kalmaksızın bir Adgager çalışanı, temsilcisi ya da müşterisi de dahil olmak üzere hiçbir birey ya da tüzel kişiliği taklit etmeyin veya bizimle bir ilişkiniz olduğu ya da sizi herhangi bir amaçla desteklediğimiz görüntüsünü vermek amacıyla bu Site’nin herhangi bir kısmını “çerçevelemek” de dahil olmak üzere herhangi bir kişi ya da tüzel kişilikle bağlantınızı olduğundan farklı göstermeyin.
• Bizim önceden yazılı iznimizi almadan herhangi bir araştırma ya da Site içeriğini herhangi bir ortamda yayınlamayın ya da bunlara atıfta bulunmayın.
• Diğer üyeler hakkında hiçbir kişisel bilgi toplamayın ya da saklamayın.
• Yetkili olmadığınız hiçbir hizmete ya da Site alanına erişmeye teşebbüs etmeyin.
• Site’ye erişmek ya da veri çıkarmak için tarafımızdan sağlanmamış hiçbir robot, örümcek, kazıyıcı, başka otomatik araçlar veya arayüzler kullanmayın.
• Bize ya da bu Site’ye (veya başka herhangi bir şeye ya da herhangi bir kişiye) bir virüs, “casus yazılım”, “reklam yazılımı” veya bu Siteyi ya da herhangi bir alıcıyı olumsuz etkileyebilecek başka kodlar göndermeyin veya bu Site’nin altyapısına önemli bir yük getirecek ya da bu Sitenin normal işleyişini aksatacak, hizmeti engelleme saldırısı gibi bir eyleme girişmeyin.
• Adgager yardım masasından aldığınız ifadeleri Site’de yeniden yayınlamayın.
• Adgager yardım masası ile, yakışıksız, kaba, zararlı, aşağılayıcı, tehditkâr, küfürlü, tacizkâr, küçültücü, hakaretamiz, asılsız ya da yanıltıcı bir şekilde iletişim kurmayın.
• Şirketin makul biçimde uygunsuz ya da kötü kabul ettiği herhangi başka faaliyete dahil olmayın.
Bu Davranış Kuralları’na uymamanız, üyelik hesabınızın kapatılmasına ve GAGların kaybedilmesine neden olabilir.

Araştırmaların Gizliliği
Adgager’ın müşterileri, araştırmaların parçası olarak gizli ve/veya sahibine özel bilgileri ve materyalleri size açıklayabilirler ve bu tür bilgi ve materyaller yalnızca ve münhasıran sahibinin mülkiyetinde kalmaya devam edecektir. Bu gizli bilgiler, bunlarla sınırlı olmaksızın, yeni ürün fikirleri veya konseptlerini, ambalaj konseptlerini, reklam ve film veya televizyon konseptlerini veya fragmanlarını ve bunlarla ilgili metin, görsel imajlar ve sesleri içerebilir. Üye olarak, katıldığınız tüm araştırmaların parçası olarak size açıklanan içerikleri ve materyalleri gizli tutmayı ve bunları herhangi bir üçüncü tarafa açıklamamayı veya gizli bilgileri araştırmayı tamamlamak amacı dışında herhangi bir amaçla kullanmamayı kabul etmektesiniz. Eğer bu yükümlülüğü ihlal ederseniz, GAGları kaybetmenize ve hesabınızın kapatılmasına ek olarak, ihlalinizin sonucu olarak ortaya çıkan zararlar bakımından Adgager ve/veya müşterilerimize yasalar gereği parasal tazminatlar ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Gizlilik Politikası
Adgager’ın kişisel bilgilerinizi nasıl topladığını, kullandığını ve paylaştığını daha iyi anlamak için lütfen gizlilik politikamızı inceleyin.

Üye İçerikleri ve Ruhsat
Bu şartları kabul ederek Adgager’a, gönderdiğiniz herhangi bir içeriği herhangi bir amaçla kullanabilmesi için, bu tür içerikleri düzenleme, kopyalama, aktarma, yayınlama, gösterme, değiştirme, dağıtma, bunlardan türev çalışmalar oluşturma, bu tür içerikleri geliştirme ve bu tür içerikleri üçüncü taraflara aktarma hakları da dahil olmak üzere, münhasır olmayan, devamlı, sınırsız, dünya çapında ve telifsiz bir hak vermiş olursunuz. Mesaj panolarımızdaki ve katıldığınız araştırmalar da dahil olmak üzere, bu Site’ye yüklediğiniz ya da gönderdiğiniz tüm içeriklerden, bu tür içeriklerin gönderilmesi için gerekli onaylar ve izinlerin alınması yükümlülüğü de dahil olmak üzere, Adgager değil yalnızca siz sorumlusunuzdur.

GAG
GAG nedir?
Adgager üyelerimizin görüşlerine değer vermektedir ve takdirimizi göstermek için Adgager, kendisi bünyesindeki hesabınıza “Kazançlar” adı altında kaydedilen GAG biçiminde teşvikler sunmaktadır. GAG belirtildiği şekilde nakit, ödül veya çekiliş katılımı şeklinde kullanılabilir ve aşağıdaki şartlara tabidir.

GAG Kazanma
GAG, bunlarla sınırlı olmaksızın bir panelist olarak kayıt yaptırmayı, demografik profillerin tamamlanmasını ve Adgager tarafından gerçekleştirilen nicel veya nitel pazarlama araştırması faaliyetlerinin tamamlanması da dahil olmak üzere, yalnızca Adgager tarafından izin verilen faaliyetlere katılımınızla ve yalnızca her bir faaliyet için açıklanan özel teşvik teklifine uygun olarak hesabınıza aktarılacaktır. Özellikle, şu şekillerde GAG kazanabilirsiniz:
• Anket Tamamlama: Uygun bulunduğunuz ve tamamladığınız her bir anket için GAGlar kazanın. Verilen GAGlar araştırma çeşidine göre farklılık gösterir.
• Kişisel İlgi Anketi (Profil) Tamamlama: Panelistler, üye profillerini tamamlayarak ek GAGlar kazanabilirler.
Mevcut GAGlarınızla ek olarak, büyük ödül çekilişlerimize katılma hakkı satın alabileceksiniz.

GAG kredilerinin veya ödül çekilişi katılımlarının zamanlaması araştırmalara bağlıdır. Bazı araştırmalar için krediler çok hızlı biçimde ya da birkaç gün içinde uygulanırken, başka araştırmalar için krediler araştırma kapandıktan sonra uygulanır.
Adgager, hesabınıza aktarılan ve hesabınızdan çekilen GAGların bir kaydını tutacak ve oturum açıp “Kazançlar” sayfasını kontrol ederek hesabınızın durumunu çevrim içi kontrol etmenize imkân tanıyacaktır. Her ne kadar Adgager hesaplara doğru biçimde GAG aktarılmasını sağlamak için her türlü çabayı gösterse de, GAGlarınızın doğru biçimde aktarıldığını teyit etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Eğer hesabınıza aktarılan GAG miktarının doğru olmadığını düşünürseniz, iddia ettiğiniz hatayı izleyen 60 gün içerisinde e-posta yoluyla Adgager’a ulaştırmalı ve tutarsızlığın kanıtlarını sunan ilgili bilgileri de ekleyerek itirazınızı eksiksiz biçimde açıklamalısınız. Bildiriminizi aldıktan sonra iddianızı araştıracak ve otuz (30) gün içerisinde uygun bulduğumuz şekilde hesabınıza aktarılan GAG miktarını ayarlama veya koruma kararımızı size bildireceğiz. Eğer iddianızı karara bağlamak için ek zamana ihtiyaç duyarsak sizi bu durumdan haberdar edecek ve makul ölçüde mümkün olan sürede bir karara varmak için çaba göstereceğiz. Bu tür bir iddiayla ilgili kararımız nihai olacaktır.

GAG Kulllanımı
Ülkeniz için mevcut ödüllerin eksiksiz bir listesini görebileceğiniz açılan Kazançlar menüsündeki “Büyük Ödüller”e giderek GAGlarınızı harcayabilir ve çekiliş hakları satın alabilirsiniz.
GAGlar, anket tamamlama, kişisel profil anketleri ve bu Site’deki diğer katılımlar için verilir. GAGlar, Ülkenize göre para birimine göre 50 Birim karşılığına ulaştığında Para çek menüsünden bir ödeme ettiğinizde otomatik olarak nakit değere ve banka hesabınıza gönderilir. Gönderim 5-7 iş gününde tamamlanır. Bu ödemeler için Sosyal güvenlik numarası, devlet numarası veya pasaport numarası gibi bilgileri isteyebiliriz.
Eğer bir ürün, hediye çeki ödemesi talep ederseniz, Adgager talebinizi izleyen 4 hafta içerisinde ürün veya çeki size postalayacak veya çek kodunu elektronik yollarla kullanımınıza sunacaktır. Teslimatta herhangi bir gecikme yaşanmaması için lütfen bizdeki adresinizin doğru olduğundan emin olun. Tüm ödüller, geçerli yasalar veya yönetmeliklerle yasaklandıkları durumlarda geçersizdirler ve bu tür yasalar veya yönetmeliklere uygunluk için gerektiği şekilde değiştirilebilirler.

Çekler
Adgager bazı durumlarda şirketlere ait hediye çekleri hediyeleri verebilir. Eğer GAGlarınızı hediye çekine çevirmek istiyorsanız, Adgager sistemde kayıtlı olan adresinize hediye çeklerinizi yollayacaktır. Adgager sadece bir adet hediye çeki yollayacaktır. Eğer hediye çeki size ulaşmaz ise, size yeniden gönderilme söz konusu olacaktır, yalnız bu sefer hediye çekiniz elektronik olacaktır. Üye, hediye çekinin ulaşmaması halinde, hediye çekinin oluşmasından sonraki 3 ay içinde işlemin tekrar gerçeklemesini talep etmek zorundadır. Adgager bu verilen 3 ay toplam süre sonrasında herhangi bir işlem gerçekleştirmeyecektir. Lütfen posta kodunuzun doğruluğundan emin olunuz, aksi takdirde geri dönen hediye çekinizin gönderim masrafları sizden talep edilecektir.
GAG Geçerliliğinin Sona Ermesi
GAGlar hesabınıza aktarıldıklarında, kazanıldıkları tarihten itibaren bir yıl ve dört ay (16 ay) süreyle geçerli olacaktır. Eğer bu süreden sonra GAGlar kullanılmamış olursa, GAGların geçerliliği otomatik olarak sona erecek ve GAGlar hesabınızdan silinecektir. Bu düşüş, her zaman ayın sonuna doğru, genellikle 28. günde gerçekleştirilecektir.

Ek olarak, Adgager’daki hesabınızı iptal etmeniz ya da hesabınızın “pasif” hale gelmesi durumunda GAGlarınızın tümü derhal geçerliliğini yitirecek ve kaybedilecektir. Aktif bir üye olmak demek, Adgager’a katılmış olmak ve ilk kayıt yaptırmanızdan itibaren 1 ay içerisinde ya da son 1 ay içerisinde bu Site’de bir araştırma ya katılmış olmak demektir. Aynı zamanda fikir sahipleri için nitelik taşımayan ve homojen seviyede verilmiş cevaplar ya da puanlar Gager üyeliğinizin askıya alınmasına sebeb olabilir. Adgager, GAGlarınızın iptali ya da kaybedilmesi durumunda size herhangi bir bildirimde bulunmayacaktır. Adgager, bu iptal ve kaybetme kurallarını yalnızca kendi takdirinde askıya alma hakkını saklı tutar.

Suistimal, Hile ve Hesap Hatalarının Düzeltilmesi
Adgager, üyelerin Adgager GAGlar kapsamındaki tüm faaliyetlerini izleme hakkını saklı tutar. Yasaların gerektirmesi, yukarıdaki Davranış Kuralları’mızı ihlal etmeniz ya da hesabınızda hile, suistimal ya da şüpheli faaliyet belirtilerinin görülmesi durumunda, üye hesabınız kapatılabilir ve birikmiş tüm GAGlarınızı kaybedebilirsiniz. Herhangi bir hileli faaliyet gerçekleştirmeniz durumunda Adgager, gerekli hukuki yollara başvurma hakkını saklı tutar ve bu tür bir faaliyetin sonucu olarak verilen herhangi bir ödüle el koymak için bir dayanağa sahip olabilir. Ek olarak, yargılama giderleri ve tazminatlar da dahil olmak üzere Adgager’ın maruz kalacağı parasal kayıplardan yükümlü olabilirsinizve gelecekte Adgager GAGlar’a katılamanıza izin verilmez.
Eğer hesabınız GAG bakiyenizi doğru biçimde yansıtmazsa, Adgager bu tür hataları düzeltme hakkını saklı tutar. Eğer size yanlışlıkla GAG verilmişse ya da üye hesabınızın şüpheli faaliyetlere konu olduğuna inanıyorsanız, lütfen derhal Adgager ile irtibat kurunuz. Eğer bir hile kurbanı olduğunuza karar verilirse, kazandığınız GAGlar yeni bir üye hesabına aktarılacaktır.
Aktarılabilirlik
GAGların nakit değeri sadece tekil kullanıcı için geçerlidir. Başka koşullarda hiçbir nakit değeri yoktur ve GAGlar herhangi bir üçüncü tarafa devredilemez, aktarılamaz ve/veya rehin verilemez. Program uyarınca verilen ödül GAGlarında hiçbir mülkiyet hakkınız ya da başka yasal çıkarınız bulunmamaktadır.

Programın Süresi ve Kurallarda Değişiklik
Yapılabilecek değişiklikler biriktirdiğiniz GAGları kullanabilme durumunuzu etkileyebilir Bu Şartlar’ı ihlal etmenizin bir sonucu olması haricinde eğer Adgager tarafından Program sonlandırılır ya da üyeliğiniz iptal edilirse, birikmiş GAGlarınızın tümünü kullanmak için bu tür bir sonlandırma tarihinden itibaren yalnızca 30 gün süreniz olacaktır. Eğer Adgager GAGlar’da bir değişiklik olursa, sizi bilgilendirmek için çaba göstereceğiz; bununla birlikte, değişiklikten haberdar olmamanız durumunda Adgager’ın herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır. Sunulan ödüller ve belirli ödüller için gerekli GAG seviyeleri önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. GAGların nakit karşılıkları (kurları) dönemsel veya sürekli olarak değişiklik gösterebilir. Tüm ödüller stoklarla sınırlıdır.

Adgager Fikri Mülkiyeti
Bu Site fikri mülkiyet yasaları ile korunmaktadır ve siz de bunlara riayet etmeyi kabul etmektesiniz. Açıkça size verilmeyen tüm haklar Adgager ve/veya onun ruhsat verdiği kişilerce saklı tutulmaktadır.
“ADGAGER”, “ADGAGER.com” logosu ve ticari markaları, Adgager veya onun bağlı şirketlerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bu Site’de kullanılan tüm diğer ticari markalar, hizmet işaretleri, logolar ve ticari isimler Adgager’ın veya kendi sahiplerinin mülkiyetindedir. Tüm hakları saklıdır.
Burada kullanıldığı haliyle “İçerik”, (sınırlama olmaksızın) zaman zaman bu Site’de görünen ya da yer verilen tüm metinleri, tasarımları, grafikleri, görüntüleri, ses dosyalarını, animasyonları, videoları, arayüzleri, yazılımı, kodları ve bunların seçim ve düzenlemelerini ifade eder. Bu Site’deki tüm İçerikler, fikri mülkiyet haklarına, sözleşme veya başka korumalara tabidir. Fikri mülkiyet hakları bize veya bize lisans verenlere aittir. Bu Şartlar’ın açık hükümleri uyarınca veya bizim önceden elektronik olmayan onayımızla yapılması haricinde hiçbir İçerik herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, yeniden yayınlanamaz, postalanamaz ya da aktarılamaz. Materyallerin başka herhangi bir amaçla değiştirilmesi ya da kullanılması fikri mülkiyet haklarını ihlal edebilir. Kullanıcılara hiçbir tasarruf ya da fikri mülkiyet hakkı aktarılmaz; tüm tasarruf ve haklar bizde kalır. Bu Site © ADGAGER. Tüm hakları saklıdır.

Taahhüt Reddi
Adgager GAGlar programını kullanarak, Adgager’ın bir banka ya da herhangi başka türde veya biçimde bir finansal kurum olmadığını ve hesabınıza aktarılan “GAGlar”ın gerçek nakit değerleri olmadığını, faiz getirmediklerini ve yalnızca onları bu kullanım şartlarına uygun olarak kullanırsanız size aktarılan GAGlar miktarında tasarruf hakkı veren hesap kayıtları olduklarını anlamakta ve kabul etmektesiniz. Ayrıca, hesabınızdaki miktarları yalnızca, zaman zaman değiştirebileceğimiz bu kullanım şartlarında açıklanan biçimde ve bu prosedürlere uygun olarak kullanabileceğinizi de kabul etmektesiniz. Adgager, GAGlar karşılığında alınabilecek hediye kartları, çekler veya diğer ödülleri verenler gibi herhangi bir üçüncü tarafın eylemlerinden sorumlu değildir.
Bu Site’yi ve Adgager GAGlar programını, risklerini tümüyle kendiniz üstlenerek kullanmayı açıkça kabul etmektesiniz. Bu Site’nin, bu Site’deki tüm bilgilerin, bunun sunduğu hizmetler ve bunların faydalarının ve Adgager GAGlar programının, Adgager veya onun ana şirketleri veya bağlı şirketleri, halefleri veya devralanları, tedarikçileri veya temsilcileri tarafından “OLDUĞU GİBİ” ve “SUNULDUĞU GİBİ” sağlandığını kabul etmektesiniz. Adgager, kaynağına bakılmaksızın yazım hatalarından sorumlu değildir. Ayrıca Adgager, bu Site üzerinden erişilebilen bilgilerin doğru, eksiksiz veya güncel olduğunu da beyan veya taahhüt etmez. İşburada Adgager ve bağlı şirketlerini ve üçüncü taraf sağlayıcılarını, alındıktan sonra kaybedilen, çalınan ya da imha edilen ödüller de dahil olmak üzere tüm ödüllerin kullanımına ilişkin tüm mesuliyetten fek etmektesiniz.
Adgager, bunlarla sınırlı kalmaksızın, (a) pazarlanabilirlik, belirli bir amaca ya da kullanıma uygunluk, sonuçlar ve bilgilerin doğruluğu ya da eksiksizliği veya gizliliği ya da güvenliği bakımından ve (b) ticari kullanım, pazarlık süreci veya ifa etme süreci esnasında oluşturulan, herhangi bir örtülü taahhüt, görev ya da koşul da dahil olmak üzere, açık, örtülü ya da yasal tüm taahhütleri, koşulları ve görevleri reddeder.
Adgager ayrıca, bunlarla sınırlı kalmaksızın makul özen, ustalıklı çaba, bilgisayar virüslerinden arınmışlık ve ihmalden uzaklık da dahil olmak üzere size yönelik tüm görevleri de (varsa) reddeder. Adgager ayrıca, tasarrufa veya tüm sitenin herhangi bir yönünü kullanmanıza veya ihlallere yönelik olarak hiçbir taahhütte bulunmaz.

Sorumluluğun Sınırlanması
Yasaların izin verdiği ölçüde, ne Adgager’ın ne de bağlı kuruluşlarımız ya da temsilcilerimizin, herhangi bir özel, ikinci derece, cezai, nihai ya da benzeri genel zararlar bakımından veya kaybedilen kârlar, gizliliğin kaybedilmesi veya zedelenmesi, verilerin güvenliği, herhangi bir görevin yerine getirilmemesi (bunlarla sınırlı kalmaksızın herhangi bir iyi niyet, ustalıklı çaba veya ihmalden uzak olma görevi de dahil olmak üzere) veya bu anlaşmanın ya da bu sitenin herhangi bir ihlali ya da başka bir yönünden kaynaklanan ya da bunlarla ilgili olan her türlü benzer başka zararlar bakımından, bu tür zararların meydana gelme olasılığı Adgager a bildirilmiş olsa bile ve kusur, haksızlık (ihmal dahil) veya sıkı mal sorumluluğu ya da yanlış beyan halinde bile size ve/veya herhangi başka kişiye karşı bir mesuliyeti olmadığını kabul etmektesiniz.
Hiçbir durumda Adgager, onun ana şirketi veya bağlı şirketleri, halefleri ya da devralanları, tedarikçileri ya da temsilcilerinin mesuliyeti, söz konusu bir geçerli ödülün gerçek perakende değerini veya genel olarak sizin programı kullanımınızla ilgili bir uyuşmazlık halinde kullanılmamış, geçerliliği sona ermemiş ve iptal edilmemiş GAGlarınızın dönüştürülebileceği ödüllerin adil perakende piyasa değerini aşamaz.

Tazminat
Adgager ı, onun ana ve bağlı şirketlerini, bunların memurları, yöneticileri, sahipleri, çalışanları ve temsilcileriyle birlikte, üçüncü taraflarca yapılan Hak Talepleri de dahil olmak üzere sizin bu Site’yi kullanımınızdan ve bu Site’ye koyduğunuz içeriklerden kaynaklanan ya da bunlarla ilgili olan tüm hak taleplerine, kayıplara, zararlara, davalara, cezalara, hacizlere ve masraflara (kurum içi danışmanla ilgili masraflar da dahil olmak üzere makul avukat ücretleri ve uzman tanık masrafları dahil) (hep birlikte “Hak Talepleri”) karşı korumayı ve tazmin etmeyi kabul etmektesiniz. Adgager’ın sizden önceden izin almaksızın herhangi bir Hak Talebi’ne karşı savunma yapmak ve herhangi bir Hak Talebini sonuçlandırmak üzere sınırsız hak sahibi olduğunu kabul etmiş sayılırsınız. Herhangi bir Hak Talebine karşı yapılacak savunmada Adgager’a tüm makul desteği sağlamayı kabul etmemektesiniz.

Hesabınızı İptal Etme
Hesabınızı herhangi bir zamanda hello@adgager.com adresinden Adgager’a ulaşarak veya Adgager profil bölümünüzden “Üyelikten Çıkma Seçenekleri”ne giderek iptal edebilirsiniz. Adgager panelinden ayrılmanız durumunda hesabınız iptal edilecektir. Silindikten veya Adgager panelinden ayrılmanızdan hemen sonra hesabınız kapatılacaktır. Yukarıda belirtildiği gibi, hesabınızı kapattığınızda Adgager GAGlar programına erişim hakkınızın son bulacağını ve ne zaman ve ne şekilde biriktirilmiş olursa olsun o zamana dek hesabınıza aktarılmış tüm GAGların kaybedileceğini anlamakta ve kabul etmektesiniz. Adgager, hesabınızı herhangi bir zamanda herhangi bir nedenle kapatabilir.

Vergi Yükümlülüğü
Yerel yasalara göre, aldığınız ödüller için vergi ödemeniz gerekli olabilir. Bizim vergi kurumlarının talebi üzerine veya kendi takdirimizle uygun gördüğümüz şekilde vergi kurumlarına bilgi sağlayabileceğimizi veya vergi stopajı yapabileceğimizi kabul etmektesiniz. Adgager’ın bildirim ve stopaj yükümlülüklerine uymak için ihtiyaç duyduğu herhangi ek kişisel bilgileri Adgager’a sağlayacağınızı beyan ve kabul etmektesiniz. İlgili zamanda kayıtlı e-posta adresine Adgager tarafından bir talep gönderilmesini müteakip 30 gün içerisinde bu tür bilgileri sağlamamanız kazanmış olabileceğiniz GAGlar ya da ödüllerin kaybına yol açabilir.

Bağlantılar
Adgager, size kolaylık olması açısından üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar sağlayabilir ve Adgager’ın herhangi bir bağlantı sağlaması bu tür bir sitenin Adgager tarafından (ya da tam tersi) onaylandığı anlamına gelmez. Adgager’ın içeriği ya da doğruluğunu incelemek ya da değerlendirmekten sorumlu olmadığını kabul etmektesiniz ve Adgager herhangi üçüncü taraf materyalleri ya da web siteleri için veya üçüncü tarafların herhangi başka materyalleri, ürünleri ya da hizmetleri için hiçbir mesuliyet ya da sorumluluk taahhüt etmez ve üstlenmez. Herhangi üçüncü taraf materyallerini, diğer tarafın haklarını ihlal edecek bir biçimde kullanmayacağınızı ve sizin bu tür bir kullanımınızdan Adgager’ın hiçbir şekilde sorumlu olmadığını kabul etmektesiniz.

Bildirimler
Size Yapılacak Bildirimler:Size yapmamız gereken tüm bildirimleri bu Site’de yayınlayarak yapabiliriz.Araştırmalarla ilgili bildirimleri isteklerinizle doğru orantılı şekilde email, sms, veya uygulama bildirimi şeklinde gönderebiliriz. Ayrıca, mahkeme celbi veya diğer hukuki işlemlere yönelik bildirimler (varsa) de dahil olmak üzere, kendi takdirimizde e-posta ile bildirimde bulunabileceğimizi de kabul etmektesiniz. Kayıt esnasında sağladığınız herhangi bir e-posta adresine ya da başka adrese bildirimde bulunabiliriz. Adresinizi güncel tutmayı ve Site’de yayınlanan bildirimleri kontrol etmeyi kabul etmektesiniz.
Bize Yapılacak Bildirimler: Biz pek çok e-posta almaktayız ve tüm çalışanlar her türlü iletişimle ilgilenecek şekilde eğitilmemiştir, bu nedenle bize yapacağınız bildirimleri posta yoluyla yasal adresimize göndermeyi kabul etmektesiniz. Eğer bir yasa, yukarıdakilere halel getirmeksizin e-posta bildirimlerini kabul etmemizi gerektirirse, bu tür bildirimlerin kabulü için oluşturulan adresimizi öğrenmek için +90(0)5336503017 numaralı hattan bizi arayınız.
Sözleşmenin Bütünlüğü; Muhtelif.
Bu Şartlar; bunlara dahil edilen öğelerin (örn., Gizlilik Politikası) yanı sıra belirli faaliyetlere yönelik olarak Site’de yer verilen herhangi ek şartlar ya da koşullar ve Site üzerinde bizim sağladığımız açıklamalar ve sizin sağladığınız izinlerle birlikte (hep birlikte “Sözleşmenin Bütünü”), aramızdaki sözleşmenin bütününü teşkil eder ve taraflardan hiçbiri diğer tarafın Sözleşmenin Bütününde açıkça ortaya konmamış herhangi bir beyanına itimat etmez. Eğer Sözleşmenin Bütününün herhangi bir hükmü yetkili bir mahkeme tarafından geçersiz bulunursa, burada açıklanan risklerin paylaşımı mümkün olduğu ölçüde uygulanmak kaydıyla, geri kalan hükümler tam olarak yürürlükte kalacaktır. Bir ihlalle ilgili olarak harekete geçmememiz, daha sonraki ya da benzer ihlallerle ilgili olarak harekete geçme hakkımızı ortadan kaldırmaz ve zaman, Sözleşmenin Bütünü için kritik öneme sahiptir.

Telif Hakkı Temsilcisine Bildirim
Adgager başkalarının fikri mülkiyet haklarına riayet eder ve sizden de aynısını yapmanızı talep eder. Çalışmalarının bu Site’de bir telif hakkı ihlali oluşturacak şekilde çoğaltıldığına inanan kişiler, Site’nin belirlenmiş Telif Hakkı Temsilcisi’ne aşağıdakileri içeren bir bildirimde bulunabilirler:
• Telif hakkı sahibi adına hareket etmeye yetkili bir kişinin elektronik ya da ıslak imzası;
• İhlal edildiği iddia edilen telif haklı çalışmanın açıklaması;
• İhlal sebebi olduğu iddia edilen materyalin açıklaması ve bu materyali bulabilmemiz için makul biçimde yeterli bilgi;
• Şikâyetçi tarafla irtibat kurulabilecek adres, telefon numarası ve eğer mevcutsa bir e-posta adresi;
• Şikâyetçi tarafın, söz konusu materyalin şikâyet edilen biçimde kullanımına telif hakkı sahibinin onun temsilcisinin ya da yasaların izin vermediği yönünde iyi niyetli bir inanca sahip olduğunu belirten beyan;
• Bildirimdeki bilgilerin doğru olduğuna ve yalan beyan cezası uyarınca şikâyetçi tarafın ihlal edildiği iddia edilen bir münhasır hakkın sahibi adına hareket etmeye yetkili olduğuna dair beyan.
Telif hakkı ihlal iddiaları ve bildirimleri (diğer bildirimler değil), şu şekillerde Genel Danışmanın dikkatine gönderilmelidir:
• posta yoluyla: yasal posta adresimize
• e-posta ile: hello@adgager.com

Büyük Ödüller Çekilişi Kuralları
Katılım ve Sınırlamalar:
Bu çekilişe İrlanda, İspanya, Finlandiya, Belçika, Fransa, Hollanda, Avusturya, Almanya, Yunanistan, Portekiz, Birleşik Krallık, Rusya, Polonya, Avusturalya, Arjantin, Meksika, Peru, Şili, Japonya, İsveç, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Çin, Norveç, Brezilya, Singapur, İsviçre, Hong Kong, Hindistan, Güney Kore, Yeni Zelanda, Güney Amerika, Türkiye, İtalya, Filipinler, Malezya ve Tayland yasal sakinlerine açıktır. Davette aksi belirtilmediği sürece çekilişe 14 yaşını doldurmuş ve 14 yaşından büyük bireyler katılabilir. Çekilişe katılabilmek için kayıt sürecini tamamlamış olmanız, gager başvurunuzun onaylanması, araştırmaların tayin edilen noktası veya sonuna kadar gelmeniz, araştırmada kalifiye olabilmek için belirlenen noktaya ulaşmanız veya belirlenen araştırma profilini (personal interest survey) veya Adgager puan programı altında GAG karşılığında katılımda bulunabilirsiniz. Katılımınızın Kabul edilmesi durumunda size site üzerinde bilgi verilecektir. Ancak iletişim bilgilerinizi eksiksiz olması gerekmektedir. Aksi taktirde büyük ödül çekilişlerine katılma hakkınız kalmaz. Aynı evde yaşayan kullanıcılardan yalnızca bir tanesinin katılımı kabul edilecektir. Kazananın onsekiz (18) yaşından küçük olması durumunda ödülü velisi veya yasal sorumluluğunu taşıyan kişiye verilecektir. Tamamlama ve katılımın uygunluğu yalnızca Adgager tarafından belirlenebilir. Adgager çalışanları, Adgager çalışanlarının aile üyeleri ve Adgagerın tedarikçileri, müşterileri, distribütörleri ve / veya satış acentaları, bağlı ortaklık veya iştiraki, tanıtım ve reklam ajanslarının katılımda bulunamazlar. Çekilişe katılmak için Adgager dışından birşey satın alma zorunluluğu yoktur. Bu çekiliş yasak olduğu bölgelerde geçersizdir.
Bu yarışmalar ve ödüller tüm mobil uygulama kullanıcılarına açıktır ve Apple veya Google tarafından onaylı veya sponsorlu değildir.

Kazananlar ve Ödüller:
Kazanan, geçerli katılımcılar arasından rastgele seçilecektir. Çekiliş ve ödül bilgileri internet sitesi gerekli bölümlerinde açıkça beyan edilir.
Talihlilerin bir listesini elde etmek için büyük ödüller kısmında yazan bilgiler ışığında site sürekli takip edilmelidir. Bu bildirimler için size email gönderebiliriz.

Kazanma İhtimali:
Kazanma ihtimalini, çekilişte yer alan uygun katılımlar belirleyecektir.

Bildirim ve Koşullar:
Tüm ödül talihlilerine ödül kazandıkları, çekiliş yapıldıktan sonra 2 ila 4 hafta içerisinde e-posta yoluyla bildirilecektir ve talihliler ödül veya çeklerini bildirimden sonraki 4 ila 6 hafta içerisinde almalıdırlar. Herhangi bir ödül talihlisinden, bir Uygunluk Beyan Belgesini ve/veya Mesuliyet ve Aleniyet Feragatini doldurarak Adgager’a göndermesi (Adgager gerekli görürse) istenebilir. Bu durum, bildirim e-postasında açıklığa kavuşturulacaktır. Adgager, ilk bildirimi (e-posta ile) izleyen üç hafta içerisinde bu belgeleri almalıdır, aksi halde ödül talihlisi kazanımlarını kaybedecek ve ödül ve çekleri rastgele seçilen yedek talihlilere geçecektir.
Adgager’ın ek irtibat bilgilerine ya da belgelere ihtiyaç duyması durumunda, talihli e-posta ile ve bazı durumlarda telefonla (gerekliyse) bilgilendirilecektir. Talihli, seçildikten sonra en geç 3 gün içerisinde bilgilendirilecektir. Başka şekilde belirtilmedikçe, talihli kendisine bildirim yapılan yolla (e-posta ve bazı durumlarda telefon (gerekliyse)) bir Adgager temsilcisine ulaşarak irtibat bilgilerini teyit etmeli ve/veya düzeltmelidir. Eğer Adgager ek irtibat bilgileri ve/veya belgeleri istemesi halinde, talihli bu bilgilerin Adgager tarafından alınmasından sonra 4 ila 6 hafta içerisinde ödülünü alacaktır. Eğer Adgager’ın istediği irtibat bilgileri ve/veya belgelerin tümünün 2 iş haftası içerisinde alınmaması durumunda, ödül ve çekleri rastgele seçilen yedek talihlilere geçecektir.

Mesuliyet Reddi:
Adgager ve araştırmalara ilişkili ortaklar ve müşteriler, kaybolmuş, gecikmiş ya da yanlış yönlendirilmiş kayıtlardan veya a) bilgisayarlar, sunucular, sağlayıcılar veya telefon yada internet hatlarından; b) yazım hatalarından; c) çekilişlerin gerçekleştirilmesindeki ya da kayıtların işlenmesindeki hatalardan; d) geciken, kaybolan ya da teslim edilmeyen postalardan veya e) doğrudan ya da dolaylı olarak, tümüyle ya da kısmen katılımcının çekilişe katılımından ya da herhangi bir ödülü almasından kaynaklanabilecek kişiler ya da mülklere yönelik yaralanma ya da hasardan kaynaklanan zararlardan, kayıplardan veya bedensel yaralanmalardan hiçbir şekilde mesul değildirler. Ödül miktarının üzerindeki vergiler ve ek nakliye, taşıma ve teslimat ücretleri (varsa) yalnızca talihlinin sorumluluğundadır. Talihli ödülü kabul etmek suretiyle, söz konusu ödülü kazanmanın bir maliyeti olarak herhangi ve tüm kullanım masraflarını veya söz konusu ödülü kullanmak üzere yapması gereken masraflarını ve söz konusu ödülün kullanımından ya da talebinden kaynaklanabilecek tüm sorumlulukları iddia etme hakkından feragat etmiş sayılır.
Talihli aynı zamanda bu ödülü kabul etmesinden kaynaklanabilecek tüm çeşitli masrafların sorumluluğunu da yalnızca kendisi üstlenmeyi kabul eder. Yasaklandığı durumlar haricinde ödülün kabul edilmesi, talihlinin kendi adının, suretinin ve biyografik verilerinin ek ücret ödenmeksizin reklam ve tanıtım amaçlarıyla kullanımına yönelik izni anlamına gelir. Eğer talihli kendi adının ya da suretinin reklam ve tanıtım amaçlarıyla kullanımına izin vermek istemezse, bildirim anında Adgager’ı haberdar etmelidir.

Uygulama:
Adgager, aşağıdaki maddelerde sayılanları yapan kişileri tümüyle kendi takdirinde diskalifiye etme hakkını saklı tutar:
a) katılım işlemine veya çekilişin ya da herhangi bir Adgager web sitesinin işleyişine müdahale eden ya da etmeye teşebbüs eden;
b) Çekiliş Kuralları’nı ihlal eden;
c) herhangi bir Adgager mülkiyeti ya da hizmetinin hizmet şartlarını, kullanım koşullarını ve/veya genel kurallarını ya da ilkelerini ihlal eden veya
d) sportmenlik dışı ya da rahatsız edici biçimde veya başkalarını taciz etmek, incitmek, tehdit etmek veya bezdirmek niyetiyle hareket eden.

Bu çekiliş yasak olduğu yerlerde hükümsüzdür ve tüm geçerli yerel yasalar ve yönetmelikler geçerlidir.

Adgager, hile, teknik sorunlar ya da Adgager’ın makul kontrolü dışındaki herhangi başka faktörlerin çekilişin güvenilirliğine gölge düşürebileceği durumlarda çekilişi iptal etme, askıya alma ve/veya değiştirme hakkını saklı tutar. Katılımcılar, bu Çekiliş Kuralları’nın ve nihai ve her açıdan bağlayıcı olan Adgager kararlarının kendilerini bağladığını kabul ederler.
Büyük Ödüllere Katılım Yöntemi:
Araştırmalara katılarak ve verdiğiniz nitelikli bilgilere istinaden kazandığınız GAGlar büyük ödül çekilişlerine katılmak için kullanılır. Büyük ödül katılım koşulları bu bağlamda kendi içerisinde değişiklik gösterebilir. Gagerlar GAGlarını bir veya birden fazla kez aynı çekiliş için kullanabilir ve kazanma şansını arttırabilir.

Adgager A.Ş
hello@adgager.com